Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 13.2 Beta 2, iPadOS 13.2 Beta 2 χωρίς λογαριασμό προγραμματιστή

0
Σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα για να εγκαταστήσουμε μαζί απο ένα σύνδεσμο λήψης προφίλ beta το νέο λειτουργικό που ακόμη είναι αποκλειστικά για τους προγραμματιστές της Apple. Ας αρχίσουμε λοιπόν...

Αποποίηση ευθυνών:

Καμία από τις συσκευές που δοκιμάσαμε δεν υπέστη απώλεια δεδομένων, αλλά σας συνιστούμε να έχετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας πριν προχωρήσετε.
Εάν σε περίπτωση που καταλήξετε σε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στο iOS 13 χρησιμοποιώντας το iTunes. Αλλά θα χάσετε όλα τα δεδομένα σας.
Το πιο σημαντικό, είναι οτι συνιστάται να δοκιμάσετε το iOS 13 ή το iPadOS 13 στη δευτερεύουσα συσκευή που ίσως διαθέτετε. Έτσι, ακόμα και αν κάτι πάει στραβά, η κύρια συσκευή σας θα είναι ασφαλής.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 13.2 Beta 2, iPadOS 13.2 Beta 2 χωρίς λογαριασμό προγραμματιστή

Η παρακάτω μέθοδος είναι η ίδια και ισχύει και για το iPadOS 13.2 beta 2

Σημείωση: Ακολουθήστε αυτά τα βήματα χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης του Safari στη συσκευή στην οποία θέλετε να εγκαταστήσετε το iOS 13.2 beta 2.

Βήμα 1. Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε είναι το προφίλ beta. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Βήμα 2. Αγγίξτε την επιλογή Λήψη και, όταν σας ζητηθεί, πατήστε Να επιτρέπεται η λήψη του αρχείου στη συσκευή σας.

Βήμα 3. Θα λάβετε μια άλλη προτροπή μετά τη λήψη ενός προφίλ. Τώρα μεταβείτε στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις".

Βήμα 4. Ακριβώς κάτω από το όνομα iCloud, θα παρατηρήσετε ένα νέο μενού "Download Profile" . αγγίξτε το. Τώρα αγγίξτε την επιλογή Εγκατάσταση που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας όταν σας ζητηθεί.

Βήμα 5. Αγγίξτε την επιλογή Εγκατάσταση στη γραμμή συγκατάθεσης και, στη συνέχεια, πιέστε Εγκατάσταση ξανά όταν σας ζητηθεί.

Βήμα 6. Μετά την εγκατάσταση του προφίλ, θα χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας. Αγγίξτε την επιλογή "Επανεκκίνηση" στη γραμμή εντολών.

Βήμα  7. Αφού γίνει επανεκκίνηση του iPhone, ξεκλειδώστε το και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις → Γενικά → Ενημέρωση λογισμικού.

Βήμα  8. Εδώ θα παρατηρήσετε την ενημέρωση του iOS 13 διαθέσιμη. Απλώς πατήστε Λήψη και Εγκατάσταση για να ξεκινήσετε την λήψη.

Ανάλογα με την ταχύτητα του Internet σας, αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως μερικές ώρες. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα είστε στο τελευταίο iOS 13.2 beta 2.
 Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε τα σχέδια της Apple και τι σχεδιάζει να μας δώσει πριν από την δημόσια κυκλοφορία του νέου λειτουργικού χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε....

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !