Έπεσε το iTunes με το μήνυμα ( Το iTunes Store δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί τις αγορές αυτή τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά αργότερα )

0
Οι χρήστες των iPhone και iPad καλωσορίζονται από ένα νέο μήνυμα σφάλματος που αναφερει "Το iTunes Store δεν μπορεί να επεξεργαστεί τις αγορές αυτή τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά αργότερα".Το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται συνήθως ενώ ανοίγει εφαρμογές τρίτων στο iPhone και το iPad.Με τους χρήστες να διαμαρτύρονται έντονα στο Twitter .  
Δεν είναι σαφές τι προκαλεί το ζήτημα. Επιπλέον, το ζήτημα δεν αντικατοπτρίζεται στη σελίδα κατάστασης συστήματος της Apple. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με την επεξεργασία πληρωμών στο iTunes.
Είναι ενδιαφέρον ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες του iOS αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. "Το iTunes Store δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί τις αγορές αυτή τη στιγμή. Δοκιμάστε ξανά αργότερα ", εντοπίστηκε και νωρίτερα αυτό το έτος. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτό το νήμα στην ιστοσελίδα της Apple , όπου ίσως να σας βοηθήσει να διορθώσετε το πρόβλημα προς το παρόν.

Πώς να διορθώσετε το iTunes Store δεν είναι δυνατή η επεξεργασία των αγορών αυτή τη στιγμή

Οι περισσότεροι χρήστες έχουν αναφέρει ότι τα παρακάτω βήματα τους βοήθησαν να διορθώσουν το σφάλμα. Πρώτον, Αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό iTunes και συνδεθείτε ξανά. Μεταβείτε στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις > Πατήστε Όνομα > Επιλέξτε Αποσύνδεση . Λάβετε υπόψη σας ότι κάποιοι χρήστες παραπονούνται ότι το App Store τους κλείνει και δεν τους επιτρέπει να συνδεθούν ξανά. Άλλοι χρήστες δήλωσαν ότι το μήνυμα λάθους σταμάτησε να εμφανίζεται μετά από μερικές ώρες. Η φύση της καταγγελίας υποδηλώνει καποια προσωρινή  διακοπή. Προτού προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την τελευταία έκδοση του iOS / iPadOS .

Η λύση που αναφέρεται παραπάνω είναι μόνο όταν έχετε προβλήματα με την επεξεργασία των αγορών. Αντιμετωπίζετε "Το iTunes Store δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί τις αγορές αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα"? Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !