Πως μπορείτε να γράψετε γρήγορα ένα video στα iPhone 11

0
Η Apple έχει καταστήσει ευκολότερη την εγγραφή βίντεο σε ενα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Οι χρήστες αυτών των συσκευών μπορούν να εγγράψουν γρήγορα ένα βίντεο κρατώντας πατημένο το κουμπί του ήχου ενώ βρίσκεστε ακόμα στη λειτουργία Φωτογραφίας της εφαρμογής Κάμερα.  
Αυτή η νέα χειρονομία έχει εξαλείψει την ανάγκη να μεταβείτε πρώτα στη λειτουργία "Βίντεο", πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή ενός βίντεο πολύ πιο γρήγορα.
Στα νεότερα iPhones μπορείτε απλά να πατήσετε τα πλήκτρα αύξησης της έντασης του ήχου για να ξεκινήσετε την εγγραφή ενός γρήγορου βίντεο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ακόμα και όταν η εφαρμογή Κάμερα του iPhone σας βρίσκεται σε λειτουργία Φωτογραφίας.
Κατά την εγγραφή ενός βίντεο με τα κουμπιά έντασης του ήχου πρέπει να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο για ολόκληρο το μήκος του βίντεο. Μόλις αφήσετε το κουμπί έντασης του ήχου, το βίντεο θα σταματήσει την εγγραφή και θα αποθηκευτεί στο φάκελο της φωτογραφικής μηχανής του iPhone σας και η συσκευή σας θα επιστρέψει στη λειτουργία Φωτογραφία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !