AirPods Pro: Η Apple θα βελτιώσει την αυτόματη ανίχνευση των αυτιών χάρη σε έναν αισθητήρα πίεσης αέρα

0
Τα AirPods Pro υποτίθεται ότι ανιχνεύουν πότε φοριούνται από τον ιδιοκτήτη τους (πράγμα που εξοικονομεί μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας), αλλά αυτό το χαρακτηριστικό είναι επιρρεπές σε πολλά σφάλματα.   
Συνεπώς, η Apple θα σκεφτεί μια νέα τεχνολογία για να εξασφαλίσει ότι τα ακουστικά είναι πράγματι στερεωμένα στα αυτιά.Με ένα πρόσφατο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει μια νέα γενιά AirPods Pro εξοπλισμένα με αισθητήρες που μπορούν να καθορίσουν την πίεση του αέρα.

Η πίεση του αέρα του περιβάλλοντος (που μετράται από τους αισθητήρες) χρησιμεύει ως σημείο αναφοράς και η μεταβολή της πίεσης που προκύπτει από την τοποθέτηση των άκρων του ακουστικού στο αυτί θα σήμαινε σχεδόν βέβαιο, ότι τα AirPods φοριούνται. Αντίστροφα, μόλις η πίεση αέρα επανέλθει στην αρχική της φάση, το AirPods Pro θα σταματήσει αυτόματα. Η μέτρηση της πίεσης θα είναι αρκετά λεπτή και ακριβής για να αποφευχθεί κάποια σύγχυση, όταν τα AirPods Pro γλιστρήσουν σε μια τσέπη, για παράδειγμα.
 Είναι πολύ πιθανό αυτή την τεχνολογία να τη δούμε σε κάποιο επόμενο μοντέλο..

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !