Το προϊόν που οι περισσότεροι έφηβοι θέλουν για τα Χριστούγεννα ειναι τα AirPods

0
Πηγαίνοντας πιο κοντά στις 25 Δεκεμβρίου ήρθε η ώρα να κάνουμε μια λίστα στον Άγιο Βασίλη. Οι έφηβοι έχουν ήδη μια ιδέα για το εμπορικό σήμα των προϊόντων που θα ήθελαν να δουν στους πρόποδες του δέντρου  τους και είναι  η Apple. 
Μια μελέτη του Piper Jaffray δείχνει ότι τα AirPods είναι το πιο ζητούμενο προϊόν από τους εφήβους. Η ιστορία δεν λέει ακόμα αν οι γονείς που θα αγοράσουν ένα ζευγάρι θα επιλέξουν τα κλασικά AirPods ή τα νέα AirPods που είναι καλύτερα αλλά και πιο ακριβά.

Τα AirPods Pro είναι διαθέσιμα για αγορά για 279 ευρώ . Αυτά παρέχουν την ενεργή μείωση του θορύβου. Από την πλευρά τους, τα AirPods της προηγούμενης γενιάς μπορούν να αγοραστούν για 169 ευρώ για τώρα.

Τα ασύρματα ακουστικά της Apple ακολουθούνται από τα προϊόντα της Nike (παπούτσια ρούχα και άλλα) που ζητούνται από τους έφηβους.Την τρίτη θέση μπορεί να μας εκπλήξει αλλά λαμβάνουν τα Louis Vuitton (γυναικείες τσάντες).

Μια άλλη πληροφορία από τη μελέτη είναι ότι το 46% των καταναλωτών αναμένει να ψωνίσει από το Διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, οι online έμποροι όπως το Amazon τρίβουν ήδη τα χέρια τους. Αντίθετα, η κατάσταση μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη για τα φυσικά καταστήματα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !