Η Apple ανακοινώνει μια μεγάλη εκδήλωση για τις 2 Δεκεμβρίου

0
Η Apple μόλις έστειλε μια πρόσκληση για μια μάλλον σημαντική εκδήλωση. Θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου και θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη. Το ραντεβού παρέχεται για τις 10 η ώρα (ώρα Ελλάδας). Θα ανακοινωθούν νέα προϊόντα; Όχι, η Apple θα επικεντρωθεί σε παιχνίδια και εφαρμογές.  
"Αγαπημένο από εκατομμύρια. Δημιουργήθηκε από το καλύτερο. Ελάτε μαζί μας για μια ειδική εκδήλωση της Apple που θα τιμήσει τις αγαπημένες μας εφαρμογές και παιχνίδια από το 2019 ", αναφέρει η πρόσκληση της Apple. Το μήνυμα συνοδεύεται από το λογότυπο του App Store, το οποίο για πρώτη φορά είναι χρυσό και όχι μπλε.

Αυτό είναι και  το μοναδικό σημάδι για μια έκπληξη. Καμία φήμη δεν έχει προκαλέσει την ύπαρξή της και η Apple δεν έχει οργανώσει ποτέ αυτό το είδος του γεγονότος στο παρελθόν. Θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία.

Η Apple φαίνεται να ενδιαφέρεται να παρουσιάσει τις εφαρμογές και τα αγαπημένα της παιχνίδια. Φανταζόμαστε όμως ότι θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις στο πρόγραμμα. Η Apple δεν πρόκειται να οργανώσει μια ολόκληρη διάσκεψη μόνο για να δώσει τις προτιμήσεις της αφού ένα απλό δελτίο τύπου θα ήταν αρκετό.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα είναι δυνατή η παρακολούθηση της εκδήλωσης ζωντανά από όλους..


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !