Η Apple γιορτάζει 30 χρόνια από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου

0
Η Apple αποφάσισε να γιορτάσει την πτώση του Τείχους του Βερολίνου που έλαβε χώρα πριν από 30 χρόνια απο σήμερα στις 9 Νοεμβρίου 1989 . Μια αφιερωμένη εικόνα έχει αναρτηθεί στην αρχική σελίδα του γερμανικού ιστότοπου της Apple .  
"Επειδή οι σκέψεις μου σκίζουν τα εμπόδια και τους τοίχους στα δύο γιατι οι σκέψεις είναι ελεύθερες", δήλωσε η Apple, προσθέτοντας μόνο ότι αυτό το απόσπασμα προέρχεται από ένα "παραδοσιακό λαϊκό τραγούδι" , χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Η εικόνα στο παρασκήνιο δεν είναι άλλη από το Τείχος του Βερολίνου που καταστράφηκε από τους Βερολινέζους πριν από 30 χρόνια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple έχει χρησιμοποιήσει την αρχική σελίδα του ιστότοπού της για να γιορτάσει εκδηλώσεις ή προσωπικότητες.
Με βάση τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά της Apple, η αρχική σελίδα του γερμανικού ιστότοπου θα πρέπει να επιστρέψει στην "κανονική" οθόνη αύριο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !