Η Apple δεν υπογράφει πλέον τα iOS 12.4.2, 13.1.2 και iOS 13.1.3

0
Η Apple σταμάτησε να υπογράφει τα iOS 12.4.2, iOS 13.1.1 και iOS 13.1.2 στους διακομιστές της. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δυνατή η ενημέρωση και η επαναφορά σε αυτές τις συγκεκριμένες εκδόσεις του iOS.  
Το iOS 12.4.2 κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου και συνδέει μια τρύπα ασφαλείας που επιτρέπει σε έναν χάκερ να εκτελεί αυθαίρετο κώδικα σε ένα iPhone ή iPad από απόσταση. Αυτή η ενημέρωση αφορά παλιές συσκευές, όπως iPhone 5, iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Το iOS 12.4.3 κυκλοφόρησε για να διορθώσει κάποια σφάλματα, χωρίς περισσότερη λεπτομέρεια. Το iOS 12.4.3 είναι η μόνη έκδοση του iOS 12 που υπογράφεται από την Apple τώρα.

Ακολουθεί η περίπτωση των iOS 13.1.2 και iOS 13.1.3. Και οι δύο εκδόσεις, που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες εβδομάδες, έχουν επίσης διορθώσει τα σφάλματα που αντιμετώπισαν οι χρήστες. Η μόνη έκδοση του iOS 13 που υπογράφεται από την Apple είναι iOS 13.2, η οποία είναι η τελευταία σταθερή ενημέρωση.

Το ότι δεν θα είναι σε θέση να μεταβεί σε μια συγκεκριμένη έκδοση του iOS, μπορεί να αναστατώσει όσους θέλουν να jailbreak το iPhone τους αφού κάτι ετοιμάζετε για το 13.1.2. Εκτός από το ελάττωμα του Checkm8 που δεν μπορεί να μπλοκαριστεί από την Apple (επειδή είναι hardware), τα επόμενα εργαλεία θα επιτρέψουν τη jailbreak όλων των εκδόσεων του iOS. Το επόμενο jailbreak θα είναι με το εργαλείο Checkra1n και θα λειτουργήσει στο iOS 13.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !