Η Apple κυκλοφορεί το iOS 13.3 και το iPadOS 13.3 Beta 3 στους προγραμματιστές

0
Πριν από μια εβδομάδα, η Apple κυκλοφόρησε το iOS και το iPadOS 13,3 beta με έλεγχο ιδιωτικού απορρήτου της Siri, βαθιά σύντηξη και δυνατότητα απενεργοποίησης του πληκτρολογίου Memoji. Σήμερα η Apple κυκλοφόρησε το iOS και το iPadOS 13.3 τρίτη beta για τους προγραμματιστές. 
Τα iOS 13.3 και iPadOS 13.3 φθάνουν με χαρακτηριστικά όπως τα Όρια Επικοινωνίας. Η Apple έχει επίσης προσθέσει όρια επικοινωνίας στην ώρα της οθόνης και αυτό σας επιτρέπει να ορίσετε όρια σε επιλεγμένες επαφές. Η λειτουργία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον περιορισμό του χρόνου κατά τον οποίο το παιδί σας μπορεί να επικοινωνήσει με ένα συγκεκριμένο άτομο. Το όριο επικοινωνίας μπορεί να οριστεί σε εφαρμογές όπως το FaceTime, το τηλέφωνο και τα μηνύματα.

Επιπλέον, τα iOS 13.3 και iPadOS 13.3 beta 2 προσθέτουν υποστήριξη NFC, USB και Lightning FIDO2 . Με άλλα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κλειδί φυσικής ασφάλειας τρίτου μέρους για έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Περιορίζει την ώρα οθόνης και αυτό σας επιτρέπει να ορίσετε όρια σε επιλεγμένες επαφές. Προχωρώντας, το tvOS 13.3 παίρνει πίσω ξανά την ουρά "Up Next" στην περιοχή της εφαρμογής τηλεόρασης.
Εγκαταστήστε το iOS 13.2 και το iPadOS 13.2 Beta 2

Αν το iPhone σας βρίσκεται ήδη στο κανάλι του iOS 13 beta, μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού για να πάρετε την ενημέρωση του iOS 13.3 beta 2. Το ίδιο ισχύει και για την ενημέρωση του iPadOS 13.3 beta 2.

Σε περίπτωση που το iPhone ή το iPad σας εκτελεί τη σταθερή έκδοση του iOS 13.3 ή του iPadOS 13.3, θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το προφίλ beta του προγραμματιστή στη συσκευή σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !