Η Γερμανία αναγκάζει την Apple να ανοίξει την πρόσβαση στο τσιπ NFC του iPhone

0
Τη νύχτα της Τετάρτης έως την Πέμπτη, οι γερμανοί βουλευτές ψήφισαν μια τροπολογία που θα υποχρεώσει τους κατασκευαστές των smartphone να ανοίξουν στον ανταγωνισμό τα API για τον έλεγχο του τσιπ NFC του smartphone.  
Η τροπολογία δεν στοχεύει συγκεκριμένα την Apple , αλλά φαίνεται σαφές ότι οι βουλευτές έχουν στοχεύσει στο «κλείδωμα» που απαγορεύει την πρόσβαση στο iPhone NFC (το οποίο με τη σειρά του δίνει ένα προφανές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Apple Pay ).

Σημαίνει επίσης ότι οι τράπεζες, οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί (ή άλλοι) δεν θα πρέπει πλέον να διαπραγματεύονται (συχνά σκληρά) με την Apple για πρόσβαση, παρόλο που θα εξακολουθεί να είναι δυνατή η "χρέωση από την εταιρία" της πρόσβασης στο NFC. De facto, στη γερμανική αγορά, η πρόσβαση στο NFC θα είναι ο κανόνας, ακόμη και αν η Apple διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλλει κάποιες προϋποθέσεις "ασφάλειας" ... αλλά χωρίς να την κακοποιεί, ώστε να μην βρίσκεται σε κατάσταση αποκλεισμού .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !