Ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή από ένα φάκελο χωρίς να μπείτε σε αυτόν

0
Το jailbreak tweak του Manila κάνει τα μενού των εικονιδίων της αρχικής οθόνης πιο χρήσιμα, επιτρέποντας στους χρήστες να εκκινήσουν γρήγορα εφαρμογές που είναι αποθηκευμένες μέσα σε ένα φάκελο.  
Κανονικά, όταν πατάτε πατημένο σε ένα φάκελο, έχετε πρόσβαση μόνο στις επιλογές "Μετονομασία" και "Επεξεργασία αρχικής οθόνης" στο ios. Με την εγκατάσταση του teak Manila θα πάρετε μια λίστα με τις εφαρμογές που είναι αποθηκευμένες μέσα σε ένα φάκελο χωρίς να χρειαζόσαστε να μπείτε σε αυτόν. Μπορείτε να ανοίξετε γρήγορα αυτές τις εφαρμογές απλά μετακινώντας το δάχτυλό σας σε αυτή που θέλετε. Το Manila εξαλείφει την ανάγκη για άνοιγμα του φακέλου πρώτα και στη συνέχεια αγγίζοντας το εικονίδιο, καθιστώντας τη διαδικασία πολύ πιο γρήγορη και απλή.

Μπορείτε να κατεβάσετε το tweak Manila σε οποιαδήποτε jailbroken συσκευή που εκτελεί το iOS 13 ή παλαιότερη έκδοση. Διατίθεται ως δωρεάν λήψη μέσω του repo του Packix.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !