Πως να ενεργοποιήστε ξανά το Checkra1n Jailbreak μετά την επανεκκίνηση του iPhone σας

0
Τα ημι-ανοιχτά jailbreaks είναι εδώ και ήρθαν για να μείνουν, όπως αποδεικνύει η μέθοδος του Electra του iOS 11 , του Chimera για το iOS 12 , ακόμα και το νέο εργαλείο Checkra1n για το iOS 13 που βασίζεται στο bootrom .  
Παρόλο που δεν είναι τόσο βολικό όσο το πλήρως ανοιχτό , η επανεκκίνηση ενός ημι-ανοιχτού jailbreak είναι ακόμα αρκετά εύκολη όταν συνηθίσετε στα βήματα που εμπλέκονται.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα ενός ημι-ανοιχτού jailbreak είναι η ανάγκη να το ξεκινήσετε με το χέρι  σε ένα υπολογιστή κάθε φορά που το τηλέφωνό σας απενεργοποιείτε ή επανεκκινεί. Δεδομένου ότι το jailbreak απλώς βρίσκεται σε αδράνεια στο λειτουργικό σύστημα του iPhone σας, απλά πρέπει να το επανενεργοποιήσετε για να ξανακάνετε ενεργά όλα τα tweak σας.

Tο Checkra1n απαιτεί να συνδέσετε το iPhone με τον υπολογιστή σας για να ενεργοποιήσετε εκ νέου το jailbreak σας, ανοίξτε το εργαλείο jailbreak στο Mac σας και συνδέστε το iPhone με καλώδιο USB στο Lightning ή με καλώδιο USB-C σε Lightning . Περιμένετε το Checkra1n για να διαβάσει τη συσκευή σας και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη" μόλις έχει δημιουργηθεί η σύνδεση.


Το Checkra1n θα σας ζητήσει να εκκινήσετε το iPhone σας σε λειτουργία DFU. Ωστόσο, πριν το κάνετε αυτό, το εργαλείο θα επανεκκινήσει αυτόματα το iPhone σας, οπότε περιμένετε μια στιγμή για να εισέλθει η συσκευή σας στη λειτουργία ανάκτησης.


Μετά την εκκίνηση στη λειτουργία ανάκτησης, το Checkra1n θα σας παρουσιάσει οδηγίες στην οθόνη για να σας βοηθήσει να μπείτε σε λειτουργία DFU. Ωστόσο, μπορείτε να εισέλθετε στο DFU μόνοι σας εάν ξέρετε τι να κάνετε - το Checkra1n θα εντοπίσει αυτόματα τη συσκευή σας μόλις εισέλθει στη λειτουργία DFU και θα ενεργοποιήσει αυτόματα το jailbreak σας.


Μόλις το iPhone σας επανεκκινήσει, τυχόν tweaks που έχετε εφαρμόσει θα είναι και πάλι πλήρως λειτουργικά. Φυσικά, θα πρέπει να προχωρήσετε και να ανοίξετε το Cydia για να βεβαιωθείτε ότι το jailbreak σας λειτουργεί πλήρως όπως θα έπρεπε.
Όσο κουραστική είναι η διαδικασία επανεκκίνησης του jailbreak σας πραγματικά αξίζει γιατί έχει πολλά να σας δώσει...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !