Η Disney + συγκεντρώνει 10 εκατομμύρια συνδρομητές σε μια μέρα

0
Η Disney + ξεκίνησε πολύ καλά συγκεντρώνοντας περισσότερα από 10 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα σε μία μόνο ημέρα. Η υπηρεσία συνεχούς ροής ξεκίνησε στις 12 Νοεμβρίου 2019 και προσφέρει όλες τις αγαπημένες σας εκπομπές. Για λόγους σύγκρισης, η Netflix έχει περισσότερους από 158 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.  
Είναι ενδιαφέρον ότι η Disney + είναι διαθέσιμη μόνο στις Η.Π.Α., στον Καναδά και στις Κάτω Χώρες, σε αντίθεση με την Netflix η οποία σηματοδοτεί την παρουσία της σε περισσότερες από 190 χώρες. Εν τω μεταξύ, η Disney + θα είναι σύντομα διαθέσιμη στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία . Κατά πάσα πιθανότητα, η υπηρεσία θα συγκεντρώσει περισσότερους συνδρομητές όταν θα ξεκινήσει σε νέες αγορές.

Η Disney + έχει συνδρομή $ 6.99 δολαρια/ μήνα ή $ 69.99 ανά έτος. Η Disney + κυκλοφορεί με μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου που περιλαμβάνει μια σειρά από δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από το σπίτι των Studios Walt Disney, 21st Century Fox, Marvel Studios, Pixar και πολλά άλλα. Επιπλέον, η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει επίσης με κάποιο πρωτότυπο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου του 'The Mandalorian'. Συνολικά, η υπηρεσία συνεχούς ροής θα έχει πάνω από 7.500 τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες διαθέσιμες για streaming κατά την εκκίνηση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Disney + έχει ξεκινήσει επιτυχώς. Ωστόσο, είναι ακόμα πρόωρο να μάθουμε αν οι άνθρωποι θα διατηρήσουν την εγγραφή τους στη Disney + ή όχι. Πιθανώς όλοι οι άνθρωποι που έχουν εγγραφεί να μην έχουν επιλέξει τη δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !