Έρχεται το Disney + σύντομα και στην Ευρώπη

0
Η υπηρεσία συνεχούς ροής της Disney έχει προγραμματιστεί για να κάνει ντεμπούτο σε τέσσερις χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, οι Κάτω Χώρες, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία. Οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και οι Κάτω Χώρες θα υποστηρίζονται στις 12 Νοεμβρίου ενώ η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία θα το έχουν μια εβδομάδα αργότερα. Εκτός από τη Disney +, θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου στη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. 
Η Disney δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τις ημερομηνίες ανάπτυξης για άλλες χώρες. Όπως και με το Netflix, η διαθεσιμότητα περιεχομένου θα διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Η υπηρεσία συνεχούς ροής θα προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ταυτόχρονη ροή 4Κ με έως και τέσσερις συσκευές χωρίς πρόσθετο κόστος. Οι χρήστες της Disney + θα μπορούν επίσης να ρυθμίσουν επτά διαφορετικά προφίλ χρηστών.

Αυτό είναι καλύτερο απο το Netflix το οποίο δεν προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα ροής βίντεο 4K ή προβολής ταυτόχρονων ροών σε πολλές συσκευές. Για το σκοπό αυτό, η υπηρεσία απαιτεί από τους χρήστες να εγγραφούν σε ένα από τις ακριβές τους επιλογές αφού η Netflix χρεώνει τους πελάτες της στις ΗΠΑ $ 16 / μήνα για ροή περιεχομένου 4K και τέσσερις ταυτόχρονες ροές.

Η Disney + προσφέρει επίσης ένα πλεονέκτημα τιμής σε αντίθεση με το Netflix. Θα κοστίσει 6,99 δολάρια / μήνα, κάτι που είναι πολύ μικρότερο από το Netflix. Μόλις ξεκινήσει η Disney +, θα είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες, όπως iPhones, iPads, Apple TV, PS4 και Xbox One. Όσον αφορά το περιεχόμενο, η Disney + θα προσφέρει παρουσιάσεις όπως η She Hulk, οι εκδηκητές, Endgame και η Mandalorian. Υπάρχει επίσης ένα πακέτο Disney + με Hulu και ESPN + για $ 12,99 / μήνα.

Η Disney + είναι σαφές ότι θα προσφέρει στους χρήστες πολύ περισσότερα για να κερδίσει την επιτυχία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !