Η εφαρμογή Facebook ενεργοποιεί μόνιμα την εμπρός κάμερα του iPhone (καθώς και τα μικρόφωνα)

0
Μια ακόμη μεγάλη αποκάλυψη ήρθε στο φως για την εφαρμογή του Facebook που φαίνεται να μην τα πηγαίνει καλά με την αξιοπιστία. 
Ένας χρήστης ο Joshua Maddux συνειδητοποίησε ένα παράξενο σφάλμα ότι η κάμερα του iPhone του ενεργοποιήθηκε μόνιμα όταν η εφαρμογή Facebook ήταν ανοιχτή και αυτό ίσχυε και το ίδιο για τα μικρόφωνα. Είναι αυτό ένα πραγματικό σφάλμα ή μια προσπάθεια κατασκοπείας στη συμπεριφορά των χρηστών χωρίς τη γνώση τους; Πιθανότατα αυτό δεν θα το γνωρίζουμε ποτέ, και είναι απόδειξη ότι το Facebook παρέχει την πρώτη του εξήγηση ως δικαιολογία (με το μεγάλο bug που λειτουργεί).

Και άλλοι χρήστες βρήκαν την ίδια ανωμαλία, αλλά μπορούμε να εκπλαγούμε από την «απαλότητα» των περισσοτέρων για το πως αντέδρασαν με την εφαρμογη να παραβιάζει την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων. Σημειώστε, ωστόσο, ότι είναι δυνατό να μειώσετε την πρόσβαση στην κάμερα και τα μικρόφωνα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Facebook, αλλά φυσικά δεν είναι φυσιολογικό το γεγονός ότι η εφαρμογή δεν υποδεικνύει με σαφήνεια και ορατότητα ότι η κάμερα βρίσκεται σε ενεργή λειτουργία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !