Κάντε λήψη του iOS 13.3 και του iPadOS 13.3 Beta 1

0
Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα την πρώτη beta του iOS 13.3 και του iPadOS 13.3 για όλα τα συμβατά iPhones και iPads. Την περασμένη εβδομάδα, η Apple είχε κυκλοφορήσει το iOS 13.2 στο κοινό. 
Το iOS 13.2 beta έφτασε με την νέα τεχνολογία κάμερας Deep Fusion. Η επεξεργασία εικόνας Deep Fusion θα βοηθήσει το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro να τραβήξουν φωτογραφίες σε καταστάσεις μεσαίας και χαμηλού φωτισμού με περισσότερες λεπτομέρειες. Η τεχνολογία Deep Fusion λειτουργεί στο παρασκήνιο και δεν απαιτεί τη σωστή λειτουργία οποιασδήποτε παρέμβασης από τον χρήστη.

Οι χρήστες του iOS 13.2 beta έχουν διαμαρτυρηθεί για θέματα που σχετίζονται με εφαρμογές υποβάθρου και πολυεπεξεργασίας. Κατά πάσα πιθανότητα, η Apple έχει διορθώσει το ζήτημα στο iOS 13.3 beta παράλληλα με την τακτική συντήρηση και τον καθορισμό σφαλμάτων.
Εάν το iPhone σας βρίσκεται ήδη στο κανάλι των beta του iOS 13, μπορείτε να κατευθυνθείτε στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού για να αποκτήσετε την ενημέρωση του iOS 13.3 beta. Το ίδιο ισχύει και για την ενημέρωση του iPadOS 13.3 beta.

Σε περίπτωση που το iPhone ή το iPad σας εκτελεί τη σταθερή έκδοση του iOS 13.1 ή του iPadOS 13.1, θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το προφίλ beta του προγραμματιστή στη συσκευή σας.
Παράλληλα με την πρώτη έκδοση beta των iOS 13.3 και iPadOS 13.3, η Apple κυκλοφόρησε επίσης την πρώτη έκδοση beta του watchOS 6.1.1.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !