Το iPad εξακολουθεί να κυριαρχεί στην αγορά των ταμπλετ ενώ η Amazon ακολουθεί

0
Το iPad φαίνεται πως κυριαρχεί ξανά στην αγορά των tablet. Στο τρίτο τρίμηνο, οι πωλήσεις των iPad αυξήθηκαν και πάλι σε σχέση με πέρυσι (+ 4%) σύμφωνα με τα στοιχεία της στρατηγικής Analytics .  
Η Apple κατάφερε να πουλήσει 10,1 εκατομμύρια iPad κατά την περίοδο αυτή, σχεδόν διπλασιάζοντας τον αριθμό των μονάδων απο τον άμεσο ανταγωνιστής της. Και ποιος είναι αυτός ο άμεσος ανταγωνιστής;
Έκπληξη, δεν είναι η Samsung (των οποίων οι πωλήσεις του Galaxy Tab μειώθηκαν κατά 5%) αλλά η Amazon και τα δισκία Kindle Fire , τα οποία παρουσίασαν θεαματική ανάπτυξη κατά το τρίτο τρίμηνο (+ 141%)! Αυτή η αλλαγή στην κορυφή της ιεραρχίας είναι σχεδόν συμβολική με τις ασιατικές επιχειρήσεις (η Samsung και η Huawei) να καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις στην αγορά των smartphone, υπάρχουν όμως δύο αμερικανικές εταιρείες που ξεπερνούν στην αγορά των δισκίων, που μπορεί να θεωρηθεί ως μια "επανεξισορρόπηση των δυνάμεων" κατά κάποιο τρόπο.

Εκτός από την Apple και την Amazon, όλοι οι κατασκευαστές μαζί στην αγορά δισκίων καταλαμβάνουν στο σύνολό της (-4%). Λογικά, η Apple αναπτύσσεται με μερίδιο αγοράς (26,5% στο τρίτο τρίμηνο, έναντι 24,4% πέρυσι), όπως και η Amazon, η οποία έκανε ένα τεράστιο άλμα για ένα χρόνο (13,9% Pdm , έναντι μόλις 5,6% το 2018).


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !