Έτσι θα είναι το νέο iPhone 12 που θα δούμε

0
Έχουμε ακόμα χρόνο για να δούμε το iPhone 12. Το επόμενο smartphone η Apple δεν θα το κυκλοφορήσει πριν από το Σεπτέμβριο του 2020. Ενώ θα περιμένουμε τις επιλογές της Apple, οι σχεδιαστές μας δείχνουν με τι θα μπορούσε να μοιάζει.  
Οι παραδόσεις που δημιούργησε η PhoneArena βασίζονται στις πρώτες φήμες που έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής από τον Ming-Chi Kuo, τον αναλυτή που συχνά έχει δίκιο για την Apple. Μπορούμε να δούμε ένα πλαίσιο που θυμίζει το iPhone 4 με τις άκρες λίγο πιο "αιχμηρές" και λιγότερο στρογγυλεμένες.

Μια άλλη αλλαγή από το iPhone 11 είναι στο μπροστινό μέρος με μια μικρότερη εγκοπή. Η εγκοπή ξεκίνησε με το iPhone X για το Face ID και εξακολουθεί να ενοχλεί κάποιους χρήστες μέχρι και σήμερα. Η μείωση του μεγέθους θα την καθιστούσε πιο διακριτική και θα είχε λίγο περισσότερη οθόνη στο χρήστη.

Τέλος, υπάρχουν τέσσερις αισθητήρες κάμερας στην πλάτη, έναντι τριών στο iPhone 11 Pro. Είναι πιθανό ότι η νέα μονάδα θα είναι ένας αισθητήρας που χρησιμοποιείται για το 3D και την επαυξημένη πραγματικότητα.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τα τέλη του έτους και τις αρχές του 2020 να έχουν τις πρώτες διαρροές στο iPhone 12. Τα πρώτα πρωτότυπα θα διαρρεύσουν, αποκαλύπτοντας συγκεκριμένα συστήματα που χρησιμοποιούνται εσωτερικά στα εργοστάσια παραγωγής. Αυτό θα βοηθήσει καλύτερα να μάθουμε τι θα κάνει η Apple για εμάς το επόμενο έτος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !