Έρχεται η νέα εφαρμογή γραφείου της Microsoft με όλες τις λειτουργίες

0
H Microsoft πρόκειται να ξεκινήσει την "ενοποιημένη" εφαρμογή του Office, δηλαδή μια εφαρμογή που συνδυάζει το Word , το Excel και το PowerPoint. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σήμερα σε μια δημόσια προεπισκόπηση μέσω του Testflight σε συσκευές iOS ή εδώ για χρήστες των Android.   
Εκτός από την πτυχή του HUB, η εφαρμογή δεν φέρνει απολύτως τίποτα νέο σε κάθε εφαρμογή και οι λειτουργίες αλλά και η διεπαφή του Word / Excel / PowerPoint είναι αυστηρά πανομοιότυπες με της αυτόνομης έκδοσής τους, εκτός του ότι είναι ευκολότερο να μεταφέρετε ορισμένα δεδομένα από μια εφαρμογή σε άλλη τώρα.

Από την άλλη πλευρά, σημειώνουμε ότι η μεμονωμένη εφαρμογη "ζυγίζει" λιγότερο σε αυτή την ενοποιημένη έκδοση, για να μην αναφέρουμε την ευπρόσδεκτη άνεση να έχετε μόνο μία και την αυτή εφαρμογή για να έχετε πρόσβαση στις διάφορες εφαρμογές του Office. Τέλος σημειώνουμε ότι η έκδοση προεπισκόπησης είναι αυτή τη στιγμή μόνο για τα smartphones. Ας ελπίσουμε ότι η έκδοση του tablet θα είναι πιθανώς διαθέσιμη κατά την επίσημη κυκλοφορία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !