Στο μέλλον, η Siri θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει τα συναισθήματά μας

0
Η Apple σκέφτεται ήδη για πολύ προηγμένες λειτουργίες του βοηθού φωνής της. Η Siri 3.0 δεν μπορεί μόνο να μεταφράσει σε πραγματικό χρόνο σε πολλές γλώσσες (εκτός από Ελληνικά) ή να αναγνωρίσει απόλυτα τις πιο γνωστές εκφράσεις, αλλά θα είναι επίσης σε θέση να αναγνωρίσει τα συναισθήματά μας ... με την ανάλυση του προσώπου μας .  
Το Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Νο. 20190348037 αποκαλύπτει ένα σύστημα ανάλυσης και αναγνώρισης προσώπου βασισμένο στην τεχνολογία FaceID. Το λογισμικό θα είναι έτσι σε θέση να αναγνωρίσει ορισμένα πρότυπα ή κινήσεις των μυών του προσώπου προκειμένου να καθορίσει σε παγκόσμιο επίπεδο τη συναισθηματική κατάσταση του χρήστη.

Αυτή η αναγνώριση των "συναισθημάτων" θα διορθώσει κυρίως μερικά από τα σφάλματα της Siri, τα οποία θα "βλέπουν" έτσι απευθείας στο πρόσωπο του χρήστη, εάν η απάντηση που παρέχεται αντιστοιχεί σε αυτό που ζητήθηκε. Η Siri θα μπορούσε επίσης να διορθώσει τις "συμβουλές" της ή τις προτάσεις με βάση τα συναισθήματα του προσώπου που εντοπίστηκαν. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι οι εκφράσεις του προσώπου που αναλύονται από το σύστημα θα πρέπει να αντιστοιχούν στον τυπικό κατάλογο του συστήματος κωδικοποίησης προσώπου (FACS), ο οποίος απαριθμεί όλες τις πιθανές εκφράσεις του προσώπου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !