Καταπολέμηση του AIDS: Η Apple πλήρωσε 220 εκατομμύρια δολάρια σε (RED)

0
Η 1η Δεκεμβρίου σηματοδοτεί την παγκόσμια ημέρα του AIDS. Η Apple συμμετέχει κάθε χρόνο σε αυτή την εκδήλωση. Είναι επίσης μια ευκαιρία να γίνει απολογισμός του ποσού που καταβάλλεται στην (RED),η οποία καταπολεμά το AIDS. 
"Αυτή η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS σηματοδοτεί το 13ο έτος συνεργασίας μας με την RED για την καταπολέμηση του AIDS στην Αφρική", δήλωσε ο Tim Cook. "Από το 2006, οι πελάτες μας μας βοήθησαν να συγκεντρώσουμε 220 εκατομμύρια δολάρια. Οι θάνατοι που σχετίζονται με το AIDS έχουν μειωθεί περισσότερο από το ήμισυ από το 2004. Μαζί, μπορούμε να επιτύχουμε μια γενιά χωρίς AIDS ", δήλωσε ο προϊστάμενος της Apple.

Συνεπώς, σημειώνεται πρόοδος όσον αφορά τόσο τα οικονομικά όσο και για την καταπολέμηση του AIDS. Η Apple ανακοίνωσε πέρυσι ότι το ποσό που καταβλήθηκε ήταν $ 200 εκατομμύρια.

Στην περίπτωση της Apple, τα χρήματα προέρχονται από τα προϊόντα με κόκκινο χρώμα, το διάσημο προϊόν (RED). Ένα ποσοστό της τιμής αυτών των προϊόντων πηγαίνει κατευθείαν στο (RED). Η Apple προσφέρει κόκκινο iPhone 11 και iPhone XR, καθώς και θήκες iPhone και iPad, βραχιολάκια για Apple Watch, iPod touch ή κόκκινα Beats προϊόντα. Όλα είναι ομαδοποιημένα στην ιστοσελίδα της Apple .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !