Η Apple αντιπροσωπεύει το 66% των κερδών από τις πωλήσεις smartphone

0
Η Apple είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο πίσω από τη Samsung και την Huawei αν μιλάμε για τον αριθμό των αντιγράφων. Και όμως ο αμερικάνικος κατασκευαστής είναι πολύ πιο μπροστά από όλους σε ό, τι αφορά τα κέρδη.  
Η εταιρεία Counterpoint Research επισημαίνει ότι το iPhone αντιπροσώπευε το 32% των πωλήσεων των πωλήσεων smartphone και το 66% των κερδών. "Η εμπιστοσύνη των premium χρηστών σε μεγάλες αγορές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ιαπωνία είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Apple μπορεί ακόμα να λειτουργήσει στο επίπεδο κέρδους που οι ανταγωνιστές της μπορούν μόνο να επιθυμούν", αναφερει χαρακτηριστικά. Η εταιρεία προσθέτει ότι η Apple θα συνεχίσει να το κάνει καλά και για τα επόμενα χρόνια χάρη στο οικοσύστημα της (υπηρεσίες και άλλα προϊόντα) που θα ωθήσει τους τρέχοντες πελάτες να μείνουν στην Apple.

Η Samsung κατέχει τη δεύτερη θέση με το 17% των κερδών. Αυτό συμβαίνει προς το παρόν, εν μέρει χάρη στις πωλήσεις του Galaxy A και του Galaxy Note 10. Η Huawei ακολουθεί να είναι στην τρίτη θέση, αλλά το συγκεκριμένο μερίδιο στα κέρδη δεν διευκρινίζεται (φαίνεται περίπου 10 % με βάση το γράφημα).

Συνολικά, τα κέρδη για τη βιομηχανία smartphone μειώθηκαν κατά 11% σε ετήσια βάση στα 12 δισ. δολάρια το τρίτο τρίμηνο, κυρίως επειδή το κοινό ενδιαφέρεται περισσότερο για smartphones μεσαίας εμβέλειας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !