Η Apple προσφέρει δωρεάν έλεγχο DNA στους υπαλλήλους

0
Γνωρίζουμε ότι η Apple βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην υγεία για τους πελάτες της (με το Apple Watch ειδικότερα). Αποδεικνύεται ότι ο κατασκευαστής δίνει επίσης μεγάλη προσοχή και στους υπαλλήλους του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τους προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή DNA.  
Ο στόχος είναι απλός, εντοπίστε τις πιθανές ασθένειες τώρα για να παρέχετε τη φροντίδα το συντομότερο δυνατόν και έτσι να αποφύγετε την επιδείνωση της υγείας των εργαζομένων κατά τη διάρκεια των ετών. Η δοκιμή του DNA διοικείται από το AC Wellness, ένα σύστημα που υλοποιείται από την Apple. Αυτό συγκεντρώνει ιατρικά ιδρύματα που βρίσκονται τόσο στην πανεπιστημιούπολη της Apple όσο και σε κοντινή απόσταση. Όλα γίνονται σε συνεργασία με την Genomics, η οποία αναλύει τις γενετικές μεταλλάξεις που είναι γνωστό ότι συνδέονται με τον καρκίνο και τις καρδιαγγειακές παθήσεις.

Φυσικά υπάρχει, το ζήτημα της ιδιωτικής ζωής μπορεί να προκύψει εδώ: Η Apple έχει πρόσβαση στα δεδομένα δοκιμών; Η απάντηση είναι όχι. Το προσωπικό φροντίδας του AC Wellness είναι ξεχωριστό από την Apple, όπως και το διοικητικό μέρος το οποίο διαχειρίζεται μια ειδική θυγατρική. Τα απαραίτητα μέτρα γίνονται με σεβασμό για τους νόμους γύρω από την υγεία.

Από την άλλη πλευρά, οι επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης του AC Wellness θα πρέπει να συνταγογραφούν τη δοκιμή για τους υπαλλήλους της Apple και να παρέχουν επακόλουθες διαβουλεύσεις μετά την απόκτηση των αποτελεσμάτων τους. Το γονιδίωμα χρωμάτων επιτρέπει στους γιατρούς να συστήσουν ολόκληρο το τεστ ή συγκεκριμένα μέρη του, με βάση παράγοντες όπως το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !