Η Apple δεν υπογράφει πλέον το iOS 13.2.3: η αποκατάσταση και η ενημέρωση έχουν αποκλειστεί

0
Η Apple σταμάτησε να υπογράφει πλέον το iOS 13.2.3. Αυτή η έκδοση δεν έχει υποστήριξη στους διακομιστές της Apple, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δυνατή η μετάβαση σε αυτήν, είτε κάνοντας μια ενημέρωση είτε κάνοντας μια αποκατάσταση με τον υπολογιστή μας. 
Όσοι διαθέτουν συσκευή που είναι κατάλληλη για το iOS 13 (iPhone 6 και νεότερα μοντέλα) μπορούν να εγκαταστήσουν μόνο μια έκδοση το iOS 13.3. Αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση και είναι η μόνη που έχει υπογραφή. Το iOS 13.3.1 έρχεται σύντομα, αφού είναι επί του παρόντος διαθέσιμο σε beta από δημόσιους προγραμματιστές και δοκιμαστές.

Για πρώτη φορά μετά απο αρκετά χρόνια, η παύση της υπογραφής δεν αποτελεί πρόβλημα για όλους εκείνους που κάνουν jailbreak. Πράγματι, το Checkra1n ενημερώθηκε πρόσφατα για να προσφέρει το jailbreak του iOS 13.3 . Αυτό είναι το πλεονέκτημα του να έχεις ένα ελάττωμα στο bootrom αφού δεν μπορεί να επιδιορθωθεί από την Apple με μια ενημέρωση. Αυτό είναι επωφελές για τους χρήστες που ενδιαφέρονται για το jailbreaking επειδή γνωρίζουν ότι τα εργαλεία όπως το Checkra1n μπορούν γρήγορα να ενημερωθούν για να υποστηρίξουν νέες ενημερώσεις του iOS.

Το Checkra1n εξακολουθεί να απαιτεί ένα Mac αυτή τη στιγμή.Η υποστήριξη για τα Windows και Linux βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !