Η Apple αγοράζει την Spectral Edge για τη βελτίωση των φωτογραφιών του iPhone

0
Η Apple έβγαλε το βιβλίο επιταγών για να πάρει τα χέρια της την Spectral Edge. Αυτή είναι μια βρετανική επιχείριση που θα έχει αντίκτυπο στην ποιότητα των φωτογραφιών του iPhone. 
Τα έγγραφα που δημοσιεύονται από το βρετανικό ισοδύναμο του εμπορικού μητρώου και των εταιρειών δείχνουν ότι η Apple ελέγχει τώρα την εταιρία. Το ποσό εξαγοράς δεν έχει δημοσιοποιηθεί, αλλά η Bloomberg αναφέρει ότι το Spectral Edge κέρδισε περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια.

Το Spectral Edge βασίζεται στη μηχανική μάθηση για να κάνει τις εικόνες των smartphone πιο ευκρινείς, με πιο ακριβή χρώματα. Η τεχνολογία της λαμβάνει μια υπέρυθρη φωτογραφία και συνδυάζεται με μια τυπική φωτογραφία για να βελτιώσει την εικόνα. Η Apple θα πρέπει να εκμεταλλευτεί λογικά αυτή την τεχνολογία με το μελλοντικό iPhone και θα μπορούσε να ξεκινήσει με το iPhone 12. Το iPhone του 2020 έχει ήδη ανακοινωθεί από τις φήμες για βελτίωση του τμήματος φωτογραφίας, συμπεριλαμβανομένου ενός 3D αισθητήρα.

Η Apple δεν είναι ο μόνος κατασκευαστής που στοιχηματίζει στη βελτίωση της φωτογραφικής μηχανής. Η Samsung, η Huawei και άλλοι κάνουν το ίδιο, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο των πωλήσεων για τους χρήστες, ειδικά σήμερα που η αγορά των smartphone είναι ώριμη και η καινοτομία είναι λιγότερο σημαντική. Στην περίπτωση της Apple, το iPhone 11 υιοθετεί δύο αισθητήρες φωτογραφιών στο πίσω μέρος έναντι ενός για το iPhone XR και το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro έχουν τρεις για iPhone XS και iPhone XS max.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !