Απλοποιημένο τηλεχειριστήριο για την Apple TV από την Salt

0
Είναι γεγονός πως δεν αρέσει σε όλους το τηλεχειριστήριο της Apple που προσφέρεται μαζί με την Apple TV. Έτσι η Salt, ο ελβετικός φορέας που ανήκει στον Xavier Niel, φαίνεται να το έχει καταλάβει και τώρα προσφέρει ένα εναλλακτικό τηλεχειριστήριο.  
Ο Blogger Xavier Studer αναφέρει ότι το εναλλακτικό τηλεχειριστήριο γεννήθηκε από τη συνεργασία της Apple με το Salt και σχεδιάστηκε για την Apple TV 4K. Αποχαιρετήστε την επιφάνεια αφής, τοποθετήστε διάφορα κουμπιά για να εκτελέσετε ορισμένες ενέργειες. Υπάρχει το κουμπί Μενού για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη του tvOS, τα πλήκτρα με τα βέλη, το κουμπί OK για επιβεβαίωση, τα κουμπιά για να αλλάξετε την ένταση ή το πρόγραμμα, ένα κουμπί για τη σίγαση του ήχου και, τέλος, η αναπαραγωγή περιεχομένων πολυμέσων (αναπαραγωγή, παύση, προώθηση, πίσω, διακοπή).

Αυτό το τηλεχειριστήριο δεν περιλαμβάνει μικρόφωνο, πιθανότατα επειδή η Siri δεν είναι επίσημα διαθέσιμη στην Apple TV στην Ελβετία, καθώς δεν προσφέρει ψηφιακά κουμπιά για να μεταβεί σε συγκεκριμένο κανάλι.

Το τηλεχειριστήριο πωλείται από την Salt στους πελάτες της και είναι διαθέσιμο στην επίσημη σελίδα. Η τιμή είναι 19,95 CHF , η οποία αντιστοιχεί στα 18,22 €. Δεν γνωρίζουμε αν η Apple σκοπεύει να δημιουργήσει τηλεχειριστήρια με άλλους συνεργάτες στον κόσμο ή αν πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση με την Salt.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !