Η Apple θα δωρίσει στις ομάδες βοήθειας για τον κοροναϊό

0
Δεν υπάρχει ακόμα κανένα εμβόλιο για τον κοροναϊό, έναν ιό που έχει ήδη σκοτώσει 41 ανθρώπους και ο οποίος εμφανίστηκε πριν από ένα μήνα στην Κίνα. Ο Tim Cook μόλις αναφέρθηκε στο θέμα σήμερα μέσω ενός tweet. 
"Καθώς οι άνθρωποι στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν το κινεζικό νέο έτος, στέλνουμε την αγάπη και την υποστήριξή μας στους πολλούς ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από κοροναϊό. Η Apple θα δωρίσει σε ομάδες στον τομέα που βοηθούν όλους τους πληγέντες », δήλωσε ο διευθυντής της Apple. Δεν διευκρινίζει ωστόσο ποιο θα είναι το ποσό της δωρεάς.

Σε αυτό το σημείο, τουλάχιστον 41 άνθρωποι έχουν πεθάνει και σχεδόν 1.300 έχουν μολυνθεί στην Κίνα. Πολλές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Wuhan, αποτελούν το αντικείμενο ενός γιγαντιαίου υγειονομικού μηχανισμού που αφορά 56 εκατομμύρια ανθρώπους για να αποτρέψει τη διάδοση του ιού, όπως αναφέρει η Le Monde . Στη Γαλλία, έχουν επιβεβαιωθεί τρεις περιπτώσεις κορωναϊών. Δύο άτομα (ζευγάρι) αντιμετωπίζονται στο Παρίσι και ένας τρίτος (ένας άνδρας που εργάζεται στον αμπελοοινικό τομέα) στο Μπορντό. Το ζευγάρι ήρθε αρχικά από το Wuhan και ο άνθρωπος  πέρασε και αυτός από την ίδια πόλη. Αυτή είναι όπου ο ιός εμφανίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !