Το Byte, ο διάδοχος του Vine, είναι διαθέσιμο σε iOS και Android

0
Το Vine είναι ξανά πίσω για τα smartphone!. Ο Dom Hofmann, συν-δημιουργός του Vine, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Byte , το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει την αρχική εφαρμογή επιτρέποντας να δημοσιεύσει βίντεο 6 δευτερολέπτων. Προσφέρεται τόσο στο iOS όσο και στο Android λειτουργικό.  
Η βασική ιδέα του Vine ήταν να δημοσιεύσει βίντεο μέγιστης διάρκειας 6 δευτερολέπτων που τρέχουν σε βρόχο. Τα εργαλεία ταχείας επεξεργασίας ήταν διαθέσιμα για να επιτρέψουν στους δημιουργούς να κάνουν κάποια μοντάζ και πρέπει να ειπωθεί ότι η υπηρεσία ήταν πολύ επιτυχημένη, στο σημείο τότε που το Twitter ενδιαφέρθηκε και το αγόρασε.

Σε κάθε περίπτωση, η δημιουργία του Byte θα είναι ενδιαφέρουσα για πολλούς λόγους. Την εποχή που το Vine έφτασε στο τέλος του, πολλοί χρήστες άλλαξαν με το Instagram, γεγονός που τους επέτρεψε να δημοσιεύσουν μεγαλύτερα βίντεο (15 δευτερόλεπτα, 60 δευτερόλεπτα σήμερα). Επιπλέον, υπάρχει το TikTok, το οποίο από τότε έφτασε και απολαμβάνει εντυπωσιακή επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Κάποιος αναρωτιέται αν το Byte και τα βίντεο του 6 δευτερολέπτων κατ 'ανώτατο όριο θα καταφέρουν να κάνουν ένα μικρό μέρος από την επιτυχία για τον εαυτό τους.

Το Byte διατίθεται δωρεάν στο App Store για iPhone και στο Play Store για smartphone Android.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !