Ο ιός Coring θέτει σε κίνδυνο την παραγωγή και τις πωλήσεις του iPhone

0
Η Apple έκλεισε το 2019 με μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις για τα iPhone, και είναι πάλι στην κορυφή της αγοράς των smartphone! Αλλά τώρα, αυτή η θετική δυναμική θα μπορούσε να περιοριστεί από την εξάπλωση της επιδημίας κοροναϊού σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo . Ο σεβαστός αναλυτής επισημαίνει 5 κύριους κινδύνους που είναι οι ακόλουθοι: 
Κίνδυνος 1: Οι πωλήσεις iPhone θα μπορούσαν να μειωθούν αισθητά στην Κίνα το 2020, παράλληλα με τη γενική πτώση των πωλήσεων των smartphone στη χώρα (οι δυνητικοί πελάτες θα ήταν λιγότερο πιθανό να μετακινηθούν στα κατάστημα δεδομένου του κινδύνου μιας μόλυνσης) .

Κίνδυνος 2: η παραγωγή προϊόντων που θα κυκλοφορήσουν κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020 (δηλαδή το επόμενο iPad Pro, οι νέοι Mac και φυσικά το iPhone SE2) θα επηρεαστούν άμεσα από την κρίση του coronavirus. Τα εργοστάσια της Foxconn βρίσκονται στην πραγματικότητα σε περιοχές με μεγάλη εξάπλωση (βλ. Εικόνα παρακάτω) .

Κίνδυνος 3: Η κρίση των κορωναϊών θα μπορούσε επίσης, στη χειρότερη περίπτωση, να επιβραδύνει τις φάσεις των δοκιμών ή της πιστοποίησης των προϊόντων που θα ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του έτους, γεγονός που περιλαμβάνει το iPhone 12 και το iPhone 12 Pro .

Κίνδυνος 4: η παρασκευή προϊόντων της Apple που ξεκίνησε το 2021 θα μπορούσε επίσης να επιβραδυνθεί από τον ιό, ιδίως επειδή ορισμένα στελέχη / μηχανικοί / σχεδιαστές της Apple πρέπει επίσης να πάνε στην Κίνα για να ολοκληρώσουν την προετοιμασία των επόμενων προϊόντων (επιλογή προμηθευτών, εξαρτήματα κ.λπ.)

Κίνδυνος 5: Οι μάσκες που χρησιμοποιούνται στην Κίνα για την προστασία του πληθυσμού θα έβλαπταν την εμπειρία των χρηστών των iPhone από τότε που το Face ID θα ήταν αναποτελεσματικό με αυτές τις μάσκες (αυτό το τελευταίο σημείο φαίνεται λίγο υπερβολικό για μας, αλλά αυτό δεν είναι η δικιά μας ανάλυσή).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !