Coronavirus: Η Apple περιορίζει τα ταξίδια των εργαζομένων στην Κίνα

0
Η Apple αποφάσισε να λάβει προφυλάξεις ενόψει της εξάπλωσης του κοροναϊού. Αυτός ο ιός που προέρχεται από την Κίνα έχει ήδη προκαλέσει δεκάδες θανάτους και αρκετές χιλιάδες περιπτώσεις μόλυνσης που έχουν επιβεβαιωθεί. 
"Έχουμε περιορίσει τα ταξίδια για τις κρίσιμες επιχειρηματικές καταστάσεις από την περασμένη εβδομάδα", δήλωσε ο Tim Cook κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης που ακολούθησε για την κυκλοφορία των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple . "Η κατάσταση εξελίσσετε, συνεχίζουμε να συλλέγουμε πολλά δεδομένα και να παρακολουθούμε την κατάσταση πολύ στενά. Όπως είπε ο Λούκα, έχουμε ένα ευρύτερο φάσμα εισοδημάτων από το συνηθισμένο για το δεύτερο τρίμηνο λόγω της μεγαλύτερης αβεβαιότητας " , πρόσθεσε. Ο Luca που αναφέρεται εδώ είναι ο Luca Maestri, ο CFO της Apple.

Ο Tim Cook είπε επίσης ότι η Apple έχει προμηθευτές στο Wuhan, την περιοχή όπου εμφανίστηκε ο κοροναϊός. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, αυτές είναι "εναλλακτικές πηγές" όπως εξηγείται από το αφεντικό της Apple. "Προφανώς εργαζόμαστε σε σχέδια μετριασμού για να αντισταθμίσουμε οποιαδήποτε προγραμματισμένη απώλεια παραγωγής (...) Η ανανέωση αυτών των εργοστασίων μετά το κινεζικό νέο έτος αναβλήθηκε από το τέλος αυτού του μήνα έως τις 10 Φεβρουαρίου, ανάλογα με την τοποθεσία του προμηθευτή " , Διευκρίνισε.

Ακόμη για το θέμα της Κίνας, ο Tim Cook λέει ότι η Apple έκλεισε ένα κατάστημα της Apple και τα άλλα κλείνουν νωρίτερα τώρα κάθε μέρα. Επιπλέον, η Apple λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για να καθαρίσει/απολυμάνει πλήρως τα κινεζικά καταστήματα της Apple και να πάρει τις θερμοκρασίες των εργαζομένων. Ο Tim Cook αναγνωρίζει σε κάθε περίπτωση ότι η κυκλοφορία στα κινεζικά καταστήματα της Apple έχει μειωθεί από την εμφάνιση του κορωναϊού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !