O James Bond στην Apple TV +;

0
Η Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) μπορεί να έχει έναν νέο ιδιοκτήτη σύντομα. Το CNBC αναφέρει ότι η αμερικάνικη συνδρομητική, η οποία έχει πολλά προγράμματα στον κατάλογό της, συμπεριλαμβανομένου του James Bond, έχει συζητήσει με την Apple, τη Netflix και άλλες εταιρείες για πιθανή απόκτηση. Αυτό συμβαδίζει και με προηγούμενες πληροφορίες από την Wall Street Journal, οι οποίες ανακοίνωσαν ότι η Apple και η MGM ξεκίνησαν συζητήσεις σχετικά με την Apple TV + . 
Είναι βέβαιο ότι θα ήταν ευπρόσδεκτη μια ώθηση στην Apple TV +. Η υπηρεσία συνεχούς ροής της Apple βασίζεται σε περιεχόμενο αποκλειστικό μέχρι σήμερα και συνεπώς να έχει μόλις λίγα προγράμματα. Για την σύγκριση, το Netflix συνδυάζει πρωτότυπα προγράμματα και περιεχόμενο από διάφορα στούντιο. Αγοράζοντας την MGM, η Apple θα μπορούσε να έχει πολλά προγράμματα και θα μπορούσε να δημιουργήσει ειδικά νέα με τις άδειες που έχουν αποκτήσει.

Έτσι, η Apple θα μπορούσε να δημιουργήσει μια σειρά γύρω από τον James Bond για παράδειγμα. Επιπλέον, η MGM βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη σειρά Το The Handmaid's Tale και κατέχει τα δικαιώματα για τις ταινίες Rocky και Mad Max .
Όμως, οι οπαδοί του James Bond και άλλων ιδιοκτησιών του MGM δεν ενθουσιάζονται πολύ καθώς τίποτα δεν έχει υπογραφεί ακόμα. Επιπλέον, η MGM θα μπορούσε πολύ καλά να διαπραγματευτεί μια πιο ελκυστική συμφωνία με την Netflix.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !