Προσθέστε έναν τραπεζικό λογαριασμό ή κάρτα στο PayPal σας

0
Το PayPal είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα πληρωμών ανά τον κόσμο. Κάνει τις πληρωμές γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς και με 250+ εκατομμύρια χρήστες. Εάν είστε νέος στην υπηρεσία online, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να μάθετε είναι πως να προσθέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, την πιστωτική κάρτα ή τη χρεωστική σας κάρτα στο PayPal και να διευκολύνετε τη ζωή σας όταν πρόκειται για πληρωμές και αναλήψεις στο διαδίκτυο. 
Ένα σημαντικό μέρος της ρύθμισης του λογαριασμού σας στο PayPal είναι να επαληθεύσετε τον τραπεζικό λογαριασμό και τις κάρτες σας, γιατί αν δεν το κάνετε, δεν θα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να κάνετε πληρωμές ή να πάρετε χρήματα, τις δύο πιο βασικές χρήσεις του PayPal.

Προσθήκη τραπεζικού λογαριασμού στο PayPal


Για να προσθέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό στο PayPal, συνδεθείτε στην εφαρμογή του PayPal για το iOS ή Android, πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία και μεταβείτε στην ενότητα "Τράπεζες και κάρτες". Εάν είναι η πρώτη φορά που προσθέτετε έναν τρόπο πληρωμής, πατήστε στη μπλε μπάρα στο κάτω μέρος που δηλώνει "Σύνδεση κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού". Αν έχετε ήδη προσθέσει μια, αγγίξτε αντ 'αυτού το μικρό συν (+) για εγγραφή επάνω.


Επιλέξτε "Τραπεζικός Λογαριασμός" από τις δύο επιλογές που εμφανίζονται, επαληθεύστε ότι θα συνεχίσετε (αν είναι απαραίτητο) και πληκτρολογήστε τον αριθμό κάρτας και τον αριθμό λογαριασμού σας. Μπορείτε να βρείτε και τους δύο αριθμούς σε απευθείας σύνδεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Σε κάποιες τράπεζες δεν περιέχουν και τους δύο αριθμούς στην εφαρμογή τους για κινητά, επομένως μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο της επιφάνειας εργασίας σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για να λάβετε τις πληροφορίες.

Πατήστε "Συνδέστε αυτή την Τράπεζα" αφού προσθέσετε τα σωστά ψηφία και η τράπεζά σας θα συνδεθεί σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η τράπεζα επαληθεύεται. Χτυπήστε "Συμφωνώ" για να επιτρέψετε στο PayPal και να σας στείλει μια μικρή κατάθεση (και μία απόσυρση) για λόγους επαλήθευσης.


Επαληθεύστε τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Παρόλο που μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να πραγματοποιήσετε αγορές αμέσως μόλις τον συνδέσετε, δεν μπορείτε να αποσύρετε χρήματα σε αυτόν. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Πριν, συμφωνείτε θα πρέπει να επιτρέψετε στο PayPal να σας στείλει δύο μικρές καταθέσεις και μία απόσυρση. Η απόσυρση δεν είναι απαραίτητη για σκοπούς επαλήθευσης, αλλά τα υπόλοιπα χρησιμοποιούνται για την επαλήθευση του λογαριασμού σας. Οι καταθέσεις χρειάζονται μεταξύ δύο και τριών εργάσιμων ημερών για να εμφανιστούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό, οπότε δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε σε ένα λεπτό ή δύο.


Για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, συνδεθείτε στον τραπεζικό σας λογαριασμό (στον υπολογιστή σας ή μέσω της επίσημης εφαρμογής, αν υπάρχει) και ελέγξτε τις δύο μικρές καταθέσεις. Σημειώστε τα ποσά των δύο καταθέσεων, στη συνέχεια ανοίξτε την εφαρμογή του PayPal. Αγγίξτε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία, μεταβείτε στην ενότητα "Τράπεζες και κάρτες" και πατήστε στον τραπεζικό λογαριασμό που προσπαθείτε να επαληθεύσετε (ο οποίος πρέπει να λέει "Unconfirmed").


Στη συνέχεια, πατήστε στο "Επιβεβαίωση της τράπεζάς σας τώρα" και εισάγετε τα ποσά των δύο καταθέσεων που έστειλε το PayPal στο λογαριασμό σας. Η σειρά δεν έχει σημασία. Όταν τελειώσετε, πατήστε "Επιβεβαίωση" και ο τραπεζικός σας λογαριασμός θα επαληθευτεί.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !