Το Ultra Wideband που υιοθετείται από το iPhone 11 θα τοποθετηθεί και σε smartphones Android

0
Το iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max έχουν την Ultra Wideband, μια τεχνολογία που δίνει στα smartphones μια αντίληψη του χώρου και επιτρέπει έτσι την ακριβή μέτρηση της θέσης άλλων συσκευών κοντά. Αυτό το σύστημα σύμφωνα με πληροφοριες αυτό πρέπει να τοποθετηθεί και σε smartphones Android το 2020. 
Οι αναλυτές της Barclays Bank αναφέρουν ότι οι κατασκευαστές θα προέρχονται από τη NXP Semiconductors για ένα τσιπ all-in-one που συνδυάζει το Ultra Wideband, NFC και ένα ασφαλή θύλακα. Δεν έχει καθοριστεί ακόμη ποιος κατασκευαστής θα μεταβεί στη κατασκευή του, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Samsung είναι μέρος μιας κοινοπραξίας στην οποία είναι παρόντες οι NXP Semiconductors. Έτσι μπορεί να είναι στη επιλογη για τα Galaxy S20 και Galaxy Bloom, τα οποία θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα .

Στην περίπτωση της Apple, η Ultra Wideband στο iPhone 11 χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τη χρήση του AirDrop, δείχνοντας το smartphone σε ένα άλλο iPhone. Το Ultra Wideband θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον με το AirTags, το μελλοντικό tracker αντικειμένων της Apple. Από την πλευρά του Android, η NXP Semiconductors διαθέτει μερικές δυνατότητες, όπως το άνοιγμα μιας πόρτας αυτοκινήτου όταν το smartphone βρίσκεται κοντά. Σημειώστε ότι το iPhone θα μπορούσε, τεχνικά, να προσφέρει το ίδιο σύστημα αν η Apple αποφάσισε να το προσφέρει με μια ενημέρωση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !