Η Apple απενεργοποιεί τον λογαριασμό Developer του Clearview AI

0
Η Apple αποφάσισε να διακόψει την πρόσβαση στον λογαριασμό προγραμματιστή της Clearview AI, μιας εταιρείας αναγνώρισης προσώπου που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Ο κατασκευαστής των iphone πιστεύει ότι η Clearview AI έχει παραβιάσει τους κανόνες του εταιρικού της προγράμματος.  
Η Clearview AI είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα πιστοποιητικό το οποίο στη συνέχεια μπορεί να διανεμηθεί στους υπαλλήλους για να εγκαταστήσει εφαρμογές χωρίς να περάσει καποιος από το App Store. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να έχουν εφαρμογές ειδικά για τις δουλειές τους. Οι εταιρείες δεν επιτρέπεται να μοιράζονται αυτό το πιστοποιητικό και αυτό είναι ακριβώς που έκανε η Clearview AI.

Το πιστοποιητικό έχει διανεμηθεί σε πάνω από 2.200 δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένου του FBI και του NBA. Όλοι αυτοί μπόρεσαν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Clearview AI χωρίς να μεταβούν στο App Store, το οποίο δεν έχει εξουσιοδοτηθεί από το πρόγραμμα της Apple. Επομένως, ο κατασκευαστής απενεργοποίησε τον λογαριασμό προγραμματιστή και το πιστοποιητικό και δίνει στην Clearview AI 14 ημέρες για να απαντήσει στις ερωτήσεις της. Η Clearview AI δήλωσε στο BuzzFeed ότι ήταν σε επαφή με την Apple για να επιλύσει αυτό το ζήτημα.

Η Clearview AI είναι μια αμφιλεγόμενη εταιρεία υπό το πρίσμα των πρακτικών της. Ισχυρίζεται ότι έχει μια βάση δεδομένων με πάνω από 3 δισεκατομμύρια εικόνες που ανακτώνται από ιστότοπους όπως το Facebook και το YouTube. Σκοπός της είναι να βοηθήσει την αστυνομία να "εντοπίσει τους δράστες και τα θύματα εγκλημάτων" , σύμφωνα με την ίδια .

 Η σελίδα που μοιράζεται η Clearview AI για να εγκαταστήσει καποιος την εφαρμογή της χωρίς να περάσει από το App Store..

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !