Η Apple δεν υπογράφει πλέον το iOS 13.3, λίγο πριν την κυκλοφορία του jailbreak για το iPhone 11

0
Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 13.3 για το iPhone και το iPadOS 13.3 για το iPad . Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δυνατή η αναβάθμιση σε αυτή τη συγκεκριμένη έκδοση, είτε ως ενημερωμένη έκδοση είτε ως επαναφορά. 
Η απόφαση αυτή έρχεται μια μέρα πριν από την κυκλοφορία του jailbreak Unc0ver το οποίο θα υποστηρίξει iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max σε όλες τις εκδόσεις μεταξύ iOS 13 και iOS 13.3. Ο Pwn20wnd, ο οποίος αναπτύσσει το Unc0ver, ανακοίνωσε νωρίτερα το βράδυ ότι μια beta έχει διανεμηθεί στους δοκιμαστές και ότι η δημόσια έκδοση θα φτάσει εντός 24 ωρών αν δεν εντοπιστεί κάποιο σημαντικό σφάλμα .

Εάν εγκαταστήσατε το iOS 13.3 εγκαίρως, θα μπορείτε να έχετε jailbreak ακόμη και στο πρόσφατο iPhone σας από αύριο κανονικά. Ωστόσο, εάν βρίσκεστε στο iOS 13.3.1, δεν μπορείτε πλέον να κάνετε υποβάθμιση στο iOS 13.3. Παρόμοια αν είστε σε μια παλιά έκδοση, δεν μπορείτε πλέον να ενημερώσετε το iOS 13.3.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !