DLEasy Tweak σας επιτρέπει να κατεβάσετε εικόνες και βίντεο από κοινωνικά δίκτυα

0
Οι περισσότερες εφαρμογές των κοινωνικών μέσων που υπάρχουν περιορίζουν τους χρήστες τους από τη λήψη εικόνων και βίντεο στις συσκευές τους. Αυτό περιλαμβάνει και τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το Instagram, Facebook, Youtube το TikTok, και πολλά άλλα.    
Το νέο DLEasy tweak λύνει αυτό το πρόβλημα για τους χρήστες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κατεβάζουν και να μοιράζονται εικόνες και βίντεο από μια ποικιλία δημοφιλών κοινωνικών εφαρμογών στο iPhone. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες του Instagram στις φωτογραφίες σας και να κάνετε λήψη βίντεο του TikTok στο iPhone.

Apollo
Facebook
Instagram
Jodel
MeWe
Messenger
Pinterest
TikTok
TikTok Asian
Tumblr
Twitch
Twitter
Tweetbot
VK
WhatsApp
YouTube

Το DLEasy κάνει εύκολη τη λήψη των συγκεκριμένων αρχείων. Για να κατεβάσετε μια εικόνα για παράδειγμα στην εφαρμογή φωτογραφίες του iPhone σας, απλά πρέπει να πατήσετε σταθερά τη φωτογραφία ή το βίντεο. Μόλις πατήσετε σταθερά την εικόνα θα εμφανιστεί μια λίστα επιλογών που θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε την ποιότητα και το μέγεθος της λήψης σας. Μόλις επιλέξετε το μέγεθος λήψης, η εικόνα ή το βίντεο θα αποθηκευτούν στη μνήμη της συσκευής σας, η οποία μπορεί στη συνέχεια να μοιραστεί μέσω της εφαρμογής φωτογραφίες.

Το DLEasy σας επιτρέπει να κατεβάζετε εικόνες και βίντεο από το Instagram και μια σειρά από άλλες δημοφιλείς εφαρμογές. Η πλήρης λίστα των εφαρμογών που υποστηρίζονται είναι διαθέσιμη παρακάτω.

Εκτός από την δυνατότητα αποθήκευσης εικόνων και βίντεο από χρήστες, οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν λήψη αρχείων ήχου μέσω εφαρμογών YouTube και WhatsApp. Μόλις γίνει η λήψη, το DLEasy επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εισάγουν αρχεία ήχου και βίντεο που έχουν ληφθεί απευθείας στην εφαρμογή Μουσική.

Το DLEasy υποστηρίζει και τις συσκευές A12 και A13 με iOS 13. Πρόκειται για μια πληρωμένη εφαρμογη που μπορείτε να κατεβάσετε μέσω του Repo Packix για $ 1.99 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !