Φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα του Cydia Impactor στα Windows

0
Για να κατεβάσετε τροποποιημένες εφαρμογές στη iOS συσκευή σας, η συσκευή σας θα πρέπει να είναι jailbroken. Αυτός είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος. Αν όμως για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε jailbreak ο μοναδικός τρόπος είναι να έχετε τη εφαρμογη του Cydia Impractor.   

Πρόσφατα η Apple κατάφερε να εμποδίσει τη λειτουργία του με την αλλαγη του τρόπου των πιστοποιητικών αλλά φαίνεται για άγνωστο λόγο η εφαρμογη ξανά λειτουργεί.
Το σημαντικό με το Cydia Impactor, είναι πως το χρειάζονται ακόμη και αυτοί που έχουν jailbreak  αφού με αυτό μπορειτε να κάνετε εγκατάσταση την εφαρμογη που θα απελευθερώσει τη συσκευή σας.

Έτσι, οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν  θέματα με το Cydia impactor.exe μπορούν να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα για να το κάνουν να ξανά λειτουργήσει.

Μέθοδος 1

Πρώτον, ο χρήστης πρέπει να επισκεφτεί τις ρυθμίσεις σε ένα υπολογιστή των Windows και στη συνέχεια πρέπει να βρούμε τους λογαριασμούς και ταυτόχρονα να ελέγξουμε την κατηγορία Οικογένεια και άλλα άτομα.
Τώρα, στις ρυθμίσεις, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή "Άλλα άτομα" από την ενότητα "Οικογένεια & άλλα άτομα". Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε την επιλογή "Προσθέστε κάποιον άλλο σε αυτόν τον υπολογιστή" και κάντε κλικ σε αυτό.

Ενώ προσθέτετε ένα διαφορετικό άτομο στον υπολογιστή σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε ορισμένες επιλογές για περαιτέρω επεξεργασία. Προσπαθήστε να επιλέξετε την επιλογή "Δεν έχω πληροφορίες σύνδεσης αυτού του ατόμου." Ακολουθώντας αυτήν την επιλογή, μπορείτε να προσθέσετε έναν χρήστη χωρίς κανένα λογαριασμό της Microsoft.

Τώρα, ο χρήστης πρέπει να εισάγει έναν αριθμό τηλεφώνου ή λογαριασμό Gmail και είναι έτοιμος να δημιουργήσει έναν κωδικό πρόσβασης για το νέο λογαριασμό.
Μόλις δημιουργηθεί ο νέος λογαριασμός της Microsoft με έναν κωδικό πρόσβασης, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στο κουμπί Επόμενο για να συνεχίσετε.
Τώρα, επιστρέψτε στην κατηγορία Οικογένεια και άλλα άτομα και δοκιμάστε να ρίξετε μια ματιά σε έναν λογαριασμό που δημιουργήθηκε πρόσφατα και πατήστε σε αυτό για να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού.
Τέλος, οι χρήστες μπορούν να αποσυνδέσετε τον παλιό λογαριασμό τους και να συνδεθείτε στο νέο λογαριασμό που δημιουργήσατε.

Μέθοδος 2

Κάντε δεξί κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο του Cydia Impactor και πατήστε στο 'Ιδιότητες'.
Από το παράθυρο "Ιδιότητες", μεταβείτε στην καρτέλα "Συμβατότητα".
Πατήστε την επιλογή 'Εκτέλεση αυτού του προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για.'
Τώρα, επιλέξτε την έκδοση των Windows που προτιμάτε από την αναπτυσσόμενη λίστα και πατήστε 'OK' για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !