Εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων στο iPhone με το Tweak Call Recorder X

0
Από την κυκλοφορία του αρχικού iPhone, οι χρήστες του περίμεναν την Apple να προσθέσει μια λειτουργία εγγραφής κλήσεων κάτι που ποτέ δεν έγινε. Αυτή τη στιγμή οι χρήστες πρέπει να βασίζονται σε υπηρεσίες εξωτερικών εφαρμογών για να καταγράφουν τις κλήσεις τους στο iPhone, που σχεδόν όλες είναι διαθέσιμες με βάση μια συνδρομή. 
Η εγγραφή με το Call Recorder X + tweak για συσκευές jailbroken λύνει αυτό το πρόβλημα προσφέροντας μια δυνατότητα εγγραφής κλήσεων σε συσκευές του iOS. Με αυτή τη λειτουργία καταγραφής κλήσεων, οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν κάθε τηλεφωνική κλήση ή κλήση VoIP. Το tweak δεν είναι μόνο ικανό να καταγράφει κλήσεις που γίνονται μέσω της εφαρμογής toy Phone, αλλά λειτουργεί και για εφαρμογές VoIP όπως το FaceTime, WhatsApp, Viber, Skype, Line, WeChat και πολλά άλλες.
Αυτό που κάνει το Call Recorder X + βολικό είναι το γεγονός ότι ξεκινάει την αυτόματη καταγραφή τηλεφωνικών κλήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι μόλις πάρετε μια κλήση η εγγραφή θα ξεκινήσει χωρίς να κάνετε εσείς τίποτα.Αν παλι δεν θελετε κατι τετοιο μπορειτε να το απενεργοποιήσετε και να κάνετε την εγραφη όποτε θέλετε εσείς με το διακόπτη που εμφανίζεται.
Μπορείτε επίσης να διαγράψετε ή να μοιραστείτε τις καταγραμμένες συνομιλίες από την ίδια την εφαρμογή.
Η υποστήριξη του Google Drive είναι επίσης διαθέσιμη σε χρήστες που ενδιαφέρονται να μεταφορτώσουν τις καταγεγραμμένες συνομιλίες τους στο σύννεφο.

Το Recorder Call X + είναι μια ολοκληρωμένη λύση εγγραφής κλήσεων iPhone για το iPhone και φαίνεται ότι ο προγραμματιστής του έχει σκεφτεί όλα τα πιθανά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσει καποιος. Για παράδειγμα, το tweak φροντίζει για τους χρήστες όπου είναι παράνομο να καταγράφουν τις κλήσεις χωρίς την αναγνώριση του άλλου μέρους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το tweak θα αναπαράγει ένα μπιπ κάθε 20 δευτερόλεπτα για να πει στο άλλο άτομο για την εγγραφή της κλήσης. Έχετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία βάσει των προσωπικών σας προτιμήσεων.
Μπορείτε να κατεβάσετε το Recorder Call X + από το Cydia ή το Sileo προσθέτοντας το Hacx repo (https://hacx.org/cydia). Το tweak κοστίζει 2,99 δολάρια και είναι συμβατό με το iOS 12 ή νεότερο, συμπεριλαμβανομένου του iOS 13.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !