Το iPhone XR εξακολουθεί να ειναι το smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις του 2019

0
Μετά την Couterpoint Research , τώρα είναι η σειρά της Omdia να ανακοινώσει ότι το iPhone XR ήταν το smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις το 2019. 
Η Apple πούλησε 46,3 εκατομμύρια iPhone XR πέρυσι (δύο φορές περισσότερα από το 2018). Αυτό το μοντέλο ακολουθείται από ένα άλλο iPhone, δηλαδή το iPhone 11 με 37,3 εκατομμύρια αντίτυπα. Το βάθρο τελειώνει όχι με ένα νέο iPhone, αλλά με ένα smartphone της Samsung. Είναι το Galaxy A10 με 30,3 εκατομμύρια μονάδες που πωλήθηκαν.

Το υπόλοιπο των κορυφαίων 10 περιλαμβάνει μόνο iPhone και Galaxy, με εξαίρεση την 8η θέση που κατέχει η Xiaomi με το Redmi Note 7. Στην πλευρά της Apple, το iPhone 11 Pro Max είναι 6ο με 17,6 εκατομμύρια πωλήσεις, το iPhone 8 είναι 7ο με 17,4 εκατομμύρια πωλήσεις και το iPhone 11 Pro είναι 9ο με 15,5 εκατομμύρια πωλήσεις. Το ήμισυ της κατάταξης περιλαμβάνει τα iPhone.

"Η Apple κατέχει πάντα την πρώτη και τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη των παραδοσιακών μοντέλων smartphone, η οποία έχει διατηρήσει αυτή τη δεσπόζουσα θέση για περισσότερα από 5 συνεχόμενα χρόνια", δήλωσε η Omdia. "Η συνεχιζόμενη κυριαρχία της εταιρείας σε αυτό το μέτωπο είναι ακόμα πιο αξιοσημείωτη, δεδομένου ότι οι αυξήσεις των τιμών της Apple οδήγησαν σε πτώση των αποστολών iPhone το περασμένο έτος. Περιορίζοντας τον αριθμό των μοντέλων που προσφέρει σε σύγκριση με τους κύριους ανταγωνιστές της, η Apple κατάφερε να εστιάσει τις πωλήσεις της σε μερικά smartphones που έχουν ευρεία απήχηση, όπως το iPhone XR ", πρόσθεσε η εταιρεία.

Το iPhone XR πωλείται για 709 ευρώ στην Apple. Διαφορετικά, η Amazon προσφέρει ανακαινισμένα μοντέλα στα 498,99 ευρώ .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !