Η τηλεόραση YouTube δεν θα υποστηρίζει πλέον συνδρομές μέσω του App Store

0
Η YouTube TV, η υπηρεσία του YouTube που παρέχει πρόσβαση σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά τώρα δεν θα επιτρέψει πλέον στους χρήστες να πραγματοποιήσουν συνδρομή μέσω της εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στο App Store και η απόφαση σχετίζεται με την πολιτική της Apple. 
Η Apple εισπράττει το 30% προμήθεια για την τιμή των εφαρμογών και των αγορών εντός της εφαρμογής το πρώτο έτος και στη συνέχεια το 15% εάν πρόκειται για καποια συνδρομή. Στην περίπτωση του YouTube TV, η συνδρομή είναι $ 49,99 / μήνα και παρέχει πρόσβαση σε 70 τηλεοπτικά κανάλια. Πηγαίνοντας όμως καποιος από το App Store, για το YouTube TV είναι στα $ 54,99 / γιατί το YouTube λαμβάνει μέτρα για να περιορίσει τη ζημιά με την επιτροπή από την Apple.

Από τις 13 Μαρτίου 2020, οι συνδρομές στην τηλεόραση του YouTube μέσω του App Store θα σταματήσουν τόσο για τους νέους πελάτες όσο και για τους υπάρχοντες πελάτες. Η μόνη λύση για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την τηλεόραση του YouTube στη συσκευή σας της Apple θα είναι να εγγραφείτε στον ιστότοπο του YouTube και στη συνέχεια να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στην υπηρεσία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !