Η Apple στέλνει πακέτα με iPad σε Κινέζους υπαλλήλους που έχουν κολλήσει από coronavirus

0
Η Apple αποφάσισε να στείλει πακέτα στους Κινέζους εργαζομένους της, οι οποίοι είναι σε απομόνωση λόγω του κοροναϊού. Τα πακέτα περιλαμβάνουν iPads, μάσκες, απολυμαντικά χεριών, καθαριστικά, καφέ, τσάι και πολλά άλλα.  
Οι οικογένειες που έλαβαν τα πακέτα λένε ότι τους άρεσε η χειρονομία της Apple, σύμφωνα με ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Weibo .

Υπάρχει μια επιστολή σε κάθε πακέτο, που λέει χαρακτηριστικά:

"Αγαπητοί συνάδελφοι από το Hubei και το Wenzhou,

Ελπίζουμε ότι αυτή η επιστολή σας βρίσκει καλά στην υγεία σας. Από την τελευταία επικοινωνία μαζί σας, καταλαβαίνουμε ότι όλοι παραμένετε ισχυροί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αντιλαμβανόμαστε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και θα θέλαμε να δώσουμε σε εσάς και τις οικογένειές σας την καλύτερη υποστήριξη. Η Χουμπέι και η πόλη του Γουχάν ήταν το πιο σοβαρό πλήγμα από την επιδημία του κοροναϊού, η οποία έπληξε 2.835 ζωές στην Κίνα.

Σας στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας, εξ ονόματος ολόκληρης της ομάδας της Apple, καθώς και ένα άλλο CareKit για εσάς και τις οικογένειές σας. Σε αυτό το κιτ θα βρείτε είδη ανάγκης και ένα iPad που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διευκόλυνση της ηλεκτρονικής μάθησης των παιδιών ή για να βοηθήσουν να περάσουν το χρόνο κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης παραμονής στο σπίτι.

Επιπλέον, μια σειρά συμβουλευτικών υπηρεσιών έχουν προετοιμαστεί ειδικά για να σας βοηθήσουν να περάσετε αυτή τη κατάσταση ».

Ο κατασκευαστής άνοιξε και πάλι τα μισά από τα κινεζικά καταστήματα Apple , αλλά τα υπόλοιπα παραμένουν κλειστά προς το παρόν, για να δούμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση με τον κοροναϊό. Υπάρχουν επίσης μονάδες παραγωγής που έχουν ξαν λειτουργήσει, αλλά κανένας δεν είναι ακόμη 100% σε πλήρη λειτουργία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !