Η Apple αναφέρει έλλειψη σε iPhone αντικατάστασης στο Apple Store

0
Η Apple έχει προειδοποιήσει τους υπαλλήλους της στα Apple Store ότι το απόθεμα των iPhones αντικατάστασης θα είναι ανοιχτό από δω και πέρα. Το πρόβλημα των αποθεμάτων θα διαρκέσει από δύο έως τέσσερις εβδομάδες.  
Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν αντικαταστάσεις όταν το iPhone που φέρνουν οι πελάτες είναι πράγματι κατεστραμμένο και συνεπώς απαιτούν πλήρη αλλαγή, καθώς η επισκευή δεν αρκεί. Ενόψει της νέας πολιτικής, η Apple καλεί τους υπαλλήλους να προσφέρουν στους πελάτες την αποστολή του ελαττωματικού iPhone με δέματα και να τους δανείσουν ένα άλλο μοντέλο ενώ περιμένουν το δικό τους.

Σύμφωνα με την Bloomberg , οι εργαζόμενοι έχουν επίσης παρατηρήσει έλλειψη αποθέματος και σε ορισμένα εξαρτήματα. Θα μπορούσε να είναι η οθόνη, η μπαταρία ή κάτι άλλο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ανησυχίες για επισκευές που γίνονται απευθείας στα Apple Stores.

Η έλλειψη των αποθεμάτων συνδέεται με τον κοροναϊό που έχει αντίκτυπο στην υγεία. Λαμβάνονται πολλά μέτρα ενόψει της επιδημίας, η οποία εμποδίζει τις μονάδες παραγωγής να λειτουργούν στο 100%. Αυτό λοιπόν γίνεται αισθητό στην παραγωγή εξαρτημάτων για το iPhone. Γενικότερα, η παραγωγή των iPhone επηρεάζεται και η Foxconn, ο κύριος υπεργολάβος της Apple, αναμένει να είναι και πάλι ενεργή στο τέλος του μήνα .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !