Η Apple περιορίζει τον αριθμό των iPhones / iPads / Mac που μπορούν να αγοραστούν

0
Η Apple έχει εφαρμόσει ένα όριο αγοράς για τα προϊόντα της στο Apple Online Store. Δεν είναι πλέον δυνατή η αγορά πολλαπλών προϊόντων ταυτόχρονα. Τα IPhone, iPad και Mac ειναι αυτά που επηρεάζονται από αυτή τη νέα τακτική. 
Έτσι, η Apple περιορίζει την αγορά σε δύο iPad Pro το πολύ. Ωστόσο, τα άλλα μοντέλα δεν επηρεάζονται σήμερα από το όριο και είναι πάντα εφικτό να αγοράσετε περισσότερα από 10 iPad, iPad Air ή iPad mini αν θέλετε.

Το ίδιο ισχύει και για τα iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XR, iPhone 8 και iPhone 8 Plus: όχι περισσότερο από δύο μοντέλα ανά παραγγελία.

Η Apple είναι λίγο πιο γενναιόδωρη με τους Macs για αυτό το θέμα. Μπορείτε να αγοράσετε έως και πέντε αντίγραφα ενός MacBook Air ή Mac Pro. Για τα MacBook, MacBook Pro, iMac και iMac Pro, η Apple εξακολουθεί να προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς περισσότερων από 10 μοντέλων ταυτόχρονα.

Το όριο αυτό είναι πιθανώς προσωρινό και επισημαίνουμε επιπλέον ότι αφορά κυρίως τα τελευταία προϊόντα που έχουν ανανεωθεί. Η Apple δεν πρέπει να έχει πολλά αποθέματα αυτή τη στιγμή για τα νέα προϊόντα της, εξ ου και οι περιορισμοί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !