Η Apple ενημέρωσε το Shazam με το Split View στο iPad

0
Η Apple κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση στην εφαρμογή του Shazam . Υπάρχει μια νεα καινοτομία αφιερωμένη στους χρήστες με ένα iPad και μια άλλη που αφορά τόσο σε εκείνους με ένα iPhone όσο και με ένα iPad.  
Η έκδοση iPad υποστηρίζει τώρα το Split View, το οποίο επιτρέπει την εμφάνιση δύο εφαρμογών στην ίδια οθόνη. Μπορούμε έτσι να έχουμε το Shazam στα αριστερά και μια άλλη εφαρμογή στα δεξιά, όπως του Safari στο παράδειγμα.

Για να χρησιμοποιήσετε την προβολή διαχωρισμού, πρέπει να ανοίξετε μια εφαρμογή, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης για να εμφανιστεί η βάση σύνδεσης και κρατήστε το δάχτυλό σας σε ένα εικονίδιο εφαρμογής και, στη συνέχεια, σύρετέ το προς το αριστερό ή το δεξί άκρο στην οθόνη. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος του παραθύρου για κάθε εφαρμογή χρησιμοποιώντας τον διαχωριστή που βρίσκεται στο κέντρο της οθόνης.

Εκτός από το Split View, η Apple εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να προσθέσει νέες χειρονομίες. Τώρα είναι δυνατό να σύρετε προς τα αριστερά από τη λίστα της μουσικής που έχετε ήδη για να τα διαγράψετε γρήγορα. Δεν χρειάζεται να τα αγγίξετε και στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή διαγραφής.

Το Shazam είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store για iPhone και iPad.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !