Ένα Apple Watch με Touch ID προετοιμάζεται

0
Το Touch ID θα μπορούσε να φθάσει και στο Apple Watch σύμφωνα με πληροφοριες. Αυτό δεν είναι σε καμιά περίπτωση που αναφερει ο The Verifier για το τρέχον έτος, αλλά για το Apple Watch Series 7 που ειναι προγραμματισμένο για το 2021. 
Η Apple εργάστηκε σε δύο ιδέες για να το καταφέρει αυτό. Το πρώτο είναι να προσφέρει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσω του πλευρικού κουμπιού και το δεύτερο είναι να βάλεις το Touch ID στην οθόνη απευθείας. Ο χρήστης θα έπρεπε μόνο να βάλει το δάχτυλό του στην οθόνη για να πιστοποιήσει την ταυτότητά του.

Σήμερα, το Apple Watch έχει έναν κωδικό που αποτελείται από αριθμούς ως ασφάλεια. Ο χρήστης τον εισάγει μία φορά και στη συνέχεια τοποθετεί το Apple Watch στον καρπό του. Ο κωδικός δεν ζητείται όσο το ρολόι υπάρχει στον καρπό. Μόλις όμως αφαιρεθεί, πρέπει να εισαγάγετε εκ νέου τον κωδικό για να ανακτήσετε την πλήρη πρόσβαση. Η χρήση του αναγνωριστικού αφής θα εξοικονομήσει χρόνο.

Μια άλλη πληροφορία που αναφέρεται αφορά το watchOS 7. Η επόμενη ενημέρωση θα εγκαταλείψει την υποστήριξη για το Apple Watch Series 2 και πιθανώς το Apple Watch Series 1 γνωρίζοντας ότι έχουν τον ίδιο επεξεργαστή. Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά 1 και η σειρά 2 ανακοινώθηκαν το Σεπτέμβριο του 2016.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !