Η Apple θα δωρίσει εκατομμύρια μάσκες σε νοσοκομεία στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες

0
Η Apple δεν λαμβάνει τώρα το πρώτο της βήμα για την καταπολέμηση της εξέλιξης του κορωναϊού αφού έχουμε μιλήσει για το κλείσιμο των καταστημάτων της Apple μέχρι την επόμενη ειδοποίηση, τα 15 εκατομμύρια δολάρια που αφιερώνονται σε αυτόν τον αγώνα κατά της νόσου ή ο επιπλέον χρόνος που παρέχεται στους χρήστες της Apple Card όπου μπορούν να αναβάλουν τις πληρωμές τους του Μαρτίου, χωρίς πρόβλημα.  
Την Πέμπτη ανακοίνωσε ότι θα γίνει ουσιαστική δωρεά στις αρμόδιες αρχές της Ιταλίας για να διευκολυνθεί η εργασία των ιατρικών υπηρεσιών.

Η εταιρεία ανακοίνωσε άλλη μια ακόμη φορά σε συνέντευξη Τύπου ότι θα βοηθήσει και συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος Mike Pence έκανε τη δήλωση. Ενώ ο βασικότερος ιατρικός εξοπλισμός προστασίας μειώνεται επικίνδυνα στα αμερικανικά νοσοκομεία, είπε ότι η εταιρεία θα είναι υπεύθυνη για την παροχή δύο εκατομμυρίων μασκών στην υποδομή που τις χρειάζονται περισσότερο. Ακόμη και αν αυτή η ενέργεια από μόνη της δεν ειναι ικανή να σταματήσει την ασθένεια, παρατηρούμε ότι με την χειρονομία, αποτελεί μια αρκετά σημαντική δράση της Apple.

Ακόμη ο Tim Cook ανακοίνωσε σε ένα tweet ότι η Apple θα προσφέρει επίσης εκατομμύρια μάσκες στην Ευρώπη, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !