Το Facebook Messenger στο iPhone αλλάζει την εμφάνισή του

0
Το Facebook ανακοινώνει κάτι νέο για την εφαρμογή του Messenger του στο iOS . Τρία σημεία ειναι που επισημαίνονται:
1)Ταχύτητα, 2) μικρότερη σε μέγεθος εφαρμογη, 3) και ευκολότερη πρόσβαση στη χρήση.  
Για το πρώτο σημείο, το Facebook λέει ότι ο Messenger ανοίγει τώρα δύο φορές πιο γρήγορα από πριν. Το κοινωνικό δίκτυο σημειώνει ότι αυτό το σημείο είναι σημαντικό όταν ανοίγετε την εφαρμογή αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για το δεύτερο σημείο, το Facebook εξηγεί ότι έχει προχωρήσει από 1,7 εκατομμύρια γραμμές κώδικα σε μόνο 360,000. Το μέγεθος της εφαρμογής θα μπορούσε να μειωθεί κατά 75%. Τέλος, το τρίτο σημείο αφορά την εφαρμογή εν γένει με το Facebook, το οποίο προσφέρει τώρα μία λίστα επαφών αντί για 40 διαφορετικές εκδόσεις.

Μια άλλη αλλαγή που δεν ανακοινώθηκε από το Facebook σήμερα αλλά εντοπίστηκε από την TechCrunch λίγο πριν αφορά την απλούστευση της εφαρμογής με το Messenger, το οποίο τώρα επικεντρώνεται σε ιστορίες και φίλους. Το τμήμα Discover έχει εξαφανιστεί, αυτό κατέστησε δυνατή την εύρεση φίλων από ρομπότ με τους οποίους να συζητάτε, καθώς και παιχνίδια και άλλα στοιχεία. Ο μόνος τρόπος είναι για να τα βρείτε είναι να κάνετε μια αναζήτηση μέσω του αποκλειστικού μπαρ.

Η νέα έκδοση του Facebook Messenger διατίθεται στο App Store για iPhone .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !