Το Google Podcasts App Lands ειναι διαθέσιμο στο App Store για τα iPhones

0
Η εσωτερική εφαρμογή της Google για την λήψη και ακρόαση podcasts είναι πλέον διαθέσιμη για τα iPhones και άλλες συσκευές του iOS. Η εφαρμογή Google Podcasts μπορεί πλέον να μεταφορτωθεί σε iPhone από όλο τον κόσμο μέσω του App Store. Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή χωρίς αγορές εντός της εφαρμογής. 
Η εφαρμογή Podcasts της Google κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για συσκευές Android και στη συνέχεια έγινε διαθέσιμη για υπολογιστές μέσω μιας εφαρμογής ιστού . Τώρα, ο γίγαντας της αναζήτησης στο διαδίκτυο την έχει κάνει διαθέσιμη για όλους όσους χρησιμοποιούν ένα iPhone. Εκτός από την περιήγηση μέσω των podcasts, τη λήψη τους και την ακρόασή τους, η εφαρμογή συγχρονίζει επίσης την πρόοδο σε όλες τις πλατφόρμες και τις συσκευές.

Η εφαρμογή είναι αρκετά απλή και εύκολη στη χρήση. Έχει τρεις καρτέλες στο κάτω μέρος: Αρχική σελίδα, Εξερεύνηση και Δραστηριότητα. Η εφαρμογή "Αρχική" είναι όπου θα βρείτε τα αγαπημένα σας podcasts, τις συστάσεις που βασίζονται στο ιστορικό ακρόασης και τα δημοφιλή podcast. Η καρτέλα Εξερεύνηση είναι όπου μπορείτε να αναζητήσετε podcasts και να δείτε τα trending σε διάφορα είδη. Μοιάζει αρκετά με τη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης Google. Στην καρτέλα Δραστηριότητα εμφανίζονται τα λήψεις του χρήστη, το ιστορικό ακρόασης και τα επεισόδια podcast που βρίσκονται στην ουρά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !