iPhone 12:Ένας αισθητήρας 3D στο πίσω μέρος συζητείται ξανά

0
Το ότι φαίνεται να είναι δεδομένο στο iPhone 12 ειναι ότι θα έχει ένα 3D αισθητήρα στο πίσω μέρος . Ένας τέτοιος αισθητήρας υπάρχει ήδη μπροστά από το iPhone X, όπου χρησιμοποιείται κυρίως για την αναγνώριση προσώπου στο Face ID.  
Η Fast Company εξηγεί σήμερα ότι «τουλάχιστον ένα από τα iPhone που σχεδιάστηκε φέτος» θα έχει  ένα 3D αισθητήρα στο πίσω μέρος και ότι ο προμηθευτής της Apple θα είναι η Lumentum. Αυτό το όνομα μπορεί να μην σας λέει τίποτα αλλά όμως η Apple γνωρίζει καλά αυτή την αμερικανική ομάδα αφού  παρέχει ήδη τον αισθητήρα 3D στο μπροστινό μέρος του iPhone και το πρόσφατο iPad Pro.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του μοντέλου που σχεδιάστηκε για το iPhone 12 είναι ότι πρόκειται για έναν αισθητήρα "χρόνου-πτήσης" (ToF). Αυτός υπολογίζει το χρόνο που χρειάζεται για να αναπηδήσει ένα λέιζερ από τα γύρω αντικείμενα. Έχει γίνει προηγουμένως ένας τρισδιάστατος χάρτης για να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές ανάλογα με τον χώρο στον οποίο βρίσκεται ο χρήστης. Το σύστημα του iPhone 12 θα πρέπει να επιτρέπει καλύτερα αποτελέσματα για τις φωτογραφίες, ειδικά με τις λειτουργίες στο Πορτραίτο. Οι εφαρμογές αυξημένης πραγματικότητας θα μπορούσαν επίσης να επωφεληθούν από ένα πολύ πιο ακριβές βάθος με αυτή τη προσθήκη.

Ως υπενθύμιση, έχουμε ακούσει για ένα τρισδιάστατο αισθητήρα στο iPhone για και αρκετά χρόνια. Οι πρώτες φήμες ανέφεραν την άφιξή του στο iPhone X το 2017. Αλλά πολλές διαφορετικές πηγές (συμπεριλαμβανομένης του Ming-Chi Kuo) έχουν "επιβεβαιώσει" την άφιξη στο iPhone 12.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !