iPhone 12: Ξεκινάει η παραγωγή του επεξεργαστή A14 από την TSMC

0
Νέες πληροφοριες για την παραγωγή του επεξεργαστή A14 για τα διάφορα μοντέλα του iPhone 12. Σύμφωνα με την Digitimes , η TSMC σχεδίαζε να ξεκινήσει μια παραγωγή μεγάλης κλίμακας τον Απρίλιο, όπως σχεδιάστηκε αρχικά . Δεν σημειώθηκε καμία καθυστέρηση, παρά την όλη κατάσταση με τον κοροναϊό. 
Η ιδιαιτερότητα αυτού του τσιπ είναι να έχει χάραξη 5 mm, έναντι 7 mm για το A13 που χρησιμοποιείται στο iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max. Αυτό θα επιτρέψει, μεταξύ άλλων, τη βελτίωση της αυτονομίας, της θερμικής διαχείρισης, δίνοντας παράλληλα ώθηση στις γενικές επιδόσεις.

Υπάρχουν φήμες για τέσσερα iPhone 12 μοντέλα φέτος που ίσως να ειναι  ένα iPhone 5,4 ιντσών, δύο iPhones 6,1 ιντσών και ένα iPhone 6,7 ιντσών. Όλα θα έχουν τον A14 και θα υποστηρίξουν το 5G με τσιπ δικτύου της Qualcomm. Η δημόσια κυκλοφορία θα ειναι για το Σεπτέμβριο, αν και δεν συμφωνούν όλοι για το θέμα αυτο. Ορισμένες φήμες που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι η παραγωγή του iPhone 12 θα ξεκινήσει αργότερα από το αναμενόμενο λόγω του κοροναϊού και αυτό θα μπορούσε να έχει επίδραση στην ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !